WELKOM, IK KIJK ER NAAR UIT OM JE TE MOGEN ONTVANGEN!

Ben jij er klaar voor om een beauty momentje voor jezelf in te plannen?

Plan zelf via deze pagina online je afspraak in bij Masha’s Beauty Studio!

Of je nu op je werk bent, in de trein zit of net voor het slapen gaan denkt 'ik wil een afspraak maken bij Masha's Beauty Studio', je kan een afspraak online inplannen wanneer het voor jouw uitkomt! Het systeem is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar.

80 % van alle berichtjes dat ik krijg gaat over het inplannen of verzetten van afspraken. Dit kost mij enorm veel tijd en soms kan er uren overheen gaan voordat er echt een afspraak gemaakt is. Om tijd voor mezelf te besparen en jouw niet uren lang te laten wachten op een berichtje is het vanaf heden de bedoeling om je afspraak in te plannen via het online boekingssysteem.

De agenda is geopend voor het inplannen en doorplannen van afspraken tot en met de maand mei 2022.

Het is belangrijk dat je jouw gegevens correct invult. Na het maken van een afspraak ontvang je via je e-mail een bevestiging waardoor je afspraak definitief is.

In de bevestigingsmail staat een link om je afspraak te verzetten of annuleren wanneer dit nodig is, het is dus belangrijk dat je de bevestigingsmail bewaard totdat je afspraak is geweest!

Twijfel je welke behandeling bij jouw wensen past?

Op dit moment heeft Masha's Beauty Studio een tijdelijke klantenstop voor nagels. Deze zijn dus niet meer te vinden in het online boekingssysteem. Alle andere behandelingen kunnen uiteraard wel gewoon worden geboekt in het systeem. Ben jij een vaste klant en wil je graag extra afspraken doorplannen? Dan dien je persoonlijk met mij contact op te nemen.

Is jouw gewenste dag volgeboekt? Dan kleurt deze datum grijs en staat er een klokje onder. Dit betekent dat je je kan aanmelden voor de wachtlijst. Soms gebeurd het wel eens dat er iemand onverwachts niet naar de afspraak kan komen en dat er die dag toch een plekje vrij komt. Wanneer je op de wachtlijst staat kan ik alsnog contact met je opnemen om je die dag voor je gewenste behandeling te laten langskomen.

Hulp nodig bij het online inplannen van je afspraak? Stap voor stap leg ik je in het filmpje uit hoe je zelf online je afspraak kan inplannen.

WAT ANDERE KLANTEN ZEGGEN...