CORONA

Op dit moment is Masha's Beauty Studio gesloten vanwege een lockdown! Tot nu toe geldt dit tot en met 2 maart.

Wat kunt u doen om Masha's Beauty Studio in deze periode te steunen? :

- Schaf een cadeaubon aan voor wanneer de deuren weer open kunnen. Leuk voor jezelf, maar eventueel ook leuk om te geven. Wilt u een cadeaubon weggeven? Geef dit dan aan, dan zorg ik dat het leuk wordt ingepakt!

- Schaf verkoop producten aan, er is genoeg op voorraad. Denk hierbij aan Dadi' producten, Extenso verzorgingsproducten of armbandjes. Welke producten ik precies verkoop kunt u zien onder het kopje 'Verkoop' bovenin in het menu.

- Plan alvast een aantal afspraken in voor in 2021. Mochten de lockdown worden verlengd, dan wijzigen we het weer voor op dat moment.

- Volg Masha's Beauty Studio via Facebook & Instagram, geregeld zal ik hier ook filmpjes en leuke nieuwtjes plaatsen of een leuke winactie delen.

Producten of cadeaubonnen mogen worden afgehaald bij de deur, helaas mag ik u niet binnen ontvangen. Eventueel is het ook mogelijk om het thuis te laten bezorgen binnen Veenendaal. In beide gevallen kan er alleen betaald worden met een betaalverzoekje.

Check het kopje 'Verkoop' - 'Corona specials', hierbij worden extra producten verkocht die normaal niet worden verkocht.

- Bij binnenkomst en tijdens de gehele behandeling draagt u een mondkapje. Heeft u deze niet? Dan kunt u deze aanschaffen voor €1,- per stuk.

- Bij aankomst op de eerste verdieping dient u uw handen grondig te reinigen met zeep bij de wasbak.

- Vanuit de overheid ben ik verplicht om voor iedere klant een registratie formulier te hebben met uw contactgegevens. Op dit formulier vult u de volgende gegevens in: datum van de dag, tijd van aankomst, naam, telefoonnummer en uw handtekening. Daarnaast dient u een vakje aan te vinken waarin u toestemming geeft dat mocht de GGD de gegevens nodig hebben ik deze aan hen mag vrijgeven.

- Wanneer u een afspraak hebt gemaakt bij Masha's Beauty Studio ontvangt u 24 uur voor uw afspraak een Corona / Covid - 19 formulier. Hierop worden een aantal vragen gesteld. Deze dient voor de behandeling ingevuld te zien, ik ontvang hier ook een melding van. Na het invullen hoeft u dus verder niets meer te doen.

- Naast bovenstaande aanpassingen blijf ik uiteraard de salon en de weg naar boven toe schoon houden. Hygiëne is niet alleen nu, maar altijd belangrijk!

Update: 30 - 09 - 2020.

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.30 - 18.00

08.30 - 18.00

08.30 - 18.00

08.30 - 16.30     18.30 - 22.30

08.30 - 15.00

Gesloten

Gesloten

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon