• Facebook
  • Instagram

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12,

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 15.00

09.00 - 17.30     19.00 - 21.00

09.00 - 17.30

09.00 - 15.00     18.30 - 21.00

09.00 - 17.30

Gesloten

Gesloten

Dadi’ Oil is een verzorgende nagel- en huidolie. Deze is gemaakt om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en nagelriemen en doet daarnaast ook wonderen voor de huid. Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet.

 

Naast dat deze olie voor de handen gebruikt kan worden, helpt deze bij genezing van aften, eczeem, psoriasis, (brand)wonden, muggenbeten en een koortslip. Daarnaast nog veel meer andere dingen, dus een wonder middel!

 

Avocado-, olijf- en jojoba-olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Daarnaast bevat Dadi’ Oil vitamine E. Ten slotte geeft een mengsel van 21 essentiële oliën een heerlijke geur aan de olie.

Voor een goed resultaat adviseer ik u om 2 - 4 keer per dag uw nagels in te smeren met Dadi' Oil, dit houdt de nagel soepel en zorgt er ook voor dat uw nagels niet uitdrogen. Dit kan namelijk weer loslating van het kunstproduct veroorzaken.

TIP: Zet het flesje Dadi' Oil bij uw tandenborstel, deze poetst u dagelijks al minimaal 2 keer. Als u meteen uw nagels insmeert met de olie, dan heeft u dit in ieder geval al minimaal 2 keer gehad.

Dadi’ Lotion is een snel opneembare, niet-vettige hand- en bodylotion. Deze helpt en behoudt het vocht in de huid en voorkomt huidveroudering. Een mengsel van 21 essentiële oliën geeft een heerlijke geur aan de lotion.

Dadi' Lip Balm is een 100% natuurlijke lippenbalsem zonder parabenen en petroleum die zorgt voor een langdurige verzorging en bescherming van de lippen. De lippenbalsem bevat bijenwas, cacaoboter, kokosnootolie, aloë en vitamine E. Een mengsel van 21 essentiële oliën geeft een heerlijke geur aan de lippenbalsem.

Dadi' Scrub verzacht, verwijdert dode huid en verzorgt waardoor je handen, voeten en huid zachter worden, jonger aanvoelen en vocht beter vasthouden. 

DADI' PRODUCTEN

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon