© Masha's Beauty Studio

06 - 24 58 39 67

DADI' PRODUCTEN

Dadi’ Oil is een verzorgende nagel- en huidolie. Deze is gemaakt om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en nagelriemen en doet daarnaast ook wonderen voor de huid. Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet.

 

Naast dat deze olie voor de handen gebruikt kan worden, helpt deze bij genezing van aften, eczeem, psoriasis, (brand)wonden, muggenbeten en een koortslip. Daarnaast nog veel meer andere dingen, dus een wonder middel!

 

Avocado-, olijf- en jojoba-olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Daarnaast bevat Dadi’ Oil vitamine E. Ten slotte geeft een mengsel van 21 essentiële oliën een heerlijke geur aan de olie.

Dadi’ Lotion is een snel opneembare, niet-vettige hand- en bodylotion. Deze helpt en behoudt het vocht in de huid en voorkomt huidveroudering. Een mengsel van 21 essentiële oliën geeft een heerlijke geur aan de lotion.

Dadi' Lip Balm is een 100% natuurlijke lippenbalsem zonder parabenen en petroleum die zorgt voor een langdurige verzorging en bescherming van de lippen. De lippenbalsem bevat bijenwas, cacaoboter, kokosnootolie, aloë en vitamine E. Een mengsel van 21 essentiële oliën geeft een heerlijke geur aan de lippenbalsem.

Masha's Beauty Studio

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon