GELPOLISH

Bent u tevreden met uw natuurlijke nagels, maar bent u het zat dat een paar dagen na het lakken van de nagels alweer de eerste stukjes lak afbrokkelen? Kies dan voor gelpolish, hierdoor geniet u 3 tot 4  weken van mooie gelakte nagels!

Gelpolish is een tussenweg tussen gewone nagellak en kunstnagels, die in dunne laagjes wordt aangebracht op de natuurlijke nagels.

Voor het aanbrengen van de gelpolish worden de natuurlijke nagels in vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgd door de droge huid en losse velletjes te verwijderen, dit wordt een E-Manicure genoemd. Het verwijderen van de droge huid doe ik met mijn elektrische vijl, waarbij ik gecertificeerde en beveiligde bitjes gebruik. Klik hier voor meer informatie over een E-Manicure. Hierdoor kan de gelpolish erg strak worden gelakt, waardoor er minder snel uitgroei te zien is en u daardoor langer met een set kunt doen.

Na de voorbereiding is het tijd om de gelpolish te lakken, deze wordt opgebouwd in 4 en soms 5 lagen (dit is afhankelijk van hoe dekkend de kleur is). Om strak te  kunnen lakken  rondom de nagelriemen gebruik ik een dun penseeltje om het eindresultaat perfect te maken!

Er is ruime keuze uit kleuren, van nude en neutraal naar opvallend en fel of glitters. Ook is er keuze om de nagels met een glans of een matte afwerking te laten aflakken. Daarnaast zit er bij de prijs in een basis nail art. Voor bij betaling is uitgebreide nail art mogelijk.

Als vervanging van de base coat is het ook mogelijk om de natuurlijke nagels te verstevigen. Dit is ideaal wanneer u last heeft van broze en snel afbrekende nagels. Klik hier voor meer informatie over natuurlijke nagel versteviging.

Ook wordt gelpolish altijd als kleur over kunstnagels gelakt. Klik hier voor meer informatie over kunstnagels.

Tot slot wordt er aan het einde van de behandeling een verzorgende nagelriemolie en handcrème aangebracht, met de Dadi' producten die ook in de salon worden verkocht. Klik hier voor meer informatie over de Dadi' producten.

Mooie nagels zijn een extra sieraad, geen gereedschap! Daarom hebben de nagels verzorging nodig en dient er netjes mee om te gaan. Klik hier voor meer informatie over de verzorging.

Hygiëne is bij Masha's Beauty Studio erg belangrijk!

Daarom heeft iedere klant in de salon haar eigen vijlen doosje. Ook wordt na elke behandeling alle gebruikte instrumenten grondig gereinigd in de Ultrasoon met Barbicide en spullen die niet kunnen worden gereinigd worden weggegooid.  

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.30 - 18.00

08.30 - 18.00

08.30 - 18.00

08.30 - 16.30     18.30 - 22.30

08.30 - 15.00

Gesloten

Gesloten

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon