GELPOLISH

Ben je tevreden met je natuurlijke nagels, maar ben je het zat dat een paar dagen na het lakken van de nagels alweer de eerste stukjes lak afbrokkelen? Kies dan voor gelpolish, hierdoor geniet je 3 tot 4 weken van mooie gelakte nagels!

Gelpolish is een tussenweg tussen gewone nagellak en kunstnagels, die in dunne laagjes wordt aangebracht op de natuurlijke nagels.

Voor het aanbrengen van de gelpolish worden de natuurlijke nagels in vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgd door de droge huid en losse velletjes te verwijderen, dit wordt een E-Manicure genoemd. Het verwijderen van de droge huid doe ik met mijn elektrische vijl, waarbij ik gecertificeerde en beveiligde bitjes gebruik. Hierdoor kan de gelpolish erg strak worden gelakt, waardoor er minder snel uitgroei te zien is en u daardoor langer met een set kunt doen.

Na de voorbereiding is het tijd om de gelpolish te lakken. Om strak te kunnen lakken rondom de nagelriemen gebruik ik een dun penseeltje om het eindresultaat perfect te maken! Er is ruime keuze uit kleuren, van nude en neutraal naar opvallend en fel of glitters. Ook is er keuze om de nagels met een glans of een matte afwerking te laten aflakken. Daarnaast zit er bij de prijs in een basis nail art. Voor bij betaling is uitgebreide nail art mogelijk.

Als vervanging van de base coat is het ook mogelijk om de natuurlijke nagels te verstevigen. Dit is ideaal wanneer u last heeft van broze en snel afbrekende nagels. Ook wordt gelpolish altijd als kleur over kunstnagels gelakt.

Tot slot wordt er aan het einde van de behandeling een verzorgende nagelriemolie en handcrème aangebracht, met de Dadi’ producten die ook in de salon worden verkocht.