GEZICHTSBEHANDELING

SEIZOENS GEZICHTSBEHANDELING ; VITAMIN BOOST

Te boeken in juli, augustus en september.

Gun je huid een enorme energie en vitamine boost, zodat je helemaal klaar bent voor de heerlijke temperaturen die voor de deur staan!

De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, tweede reiniging voor een extra boost en een diepte reiniging plaats en worden onzuiverheden zoals mee eters en kerstenkorrels verwijderd. Ook een heerlijke gezicht- en decolleté massage zorgen voor echte ontspanning, hierbij wordt een amandelolie gebruikt met een druppeltje mandarijn olie voor een heerlijke geur.

Tijdens seizoenswisselingen kan de huid wel wat extra verzorging gebruiken, door actieve werkstoffen wordt de huid sterk gehydrateerd en gevoed. Door dit onder het masker aan te brengen, kunnen de actieve werkstoffen extra doordringen in de diepere huidlagen. Om de huid af te sluiten breng ik over de actieve werkstoffen een peel-off masker aan. Hierdoor worden warmte en vocht vastgehouden, dit zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. Tijdens het intrekken van het masker krijg je nog een gehele arm en hand massage. Als afsluiting van de behandeling wordt er nog een voedende dag- of nachtverzorging aangebracht. Wanneer je overdag komt wordt er ook een extra zonnecrème over de dagcrème aangebracht.

Deze seizoens gezichtsbehandeling werkt uitstekend als krachtige verdediging tegen negatieve effecten van stress en blootstelling van schadelijke omgevingsfactoren. De huid herstelt zich en krijgt een enorme energie boost!

Seizoens gezichtsbehandeling ; Vitamin Boost in het kort:

- Oppervlakte reiniging

- Tweede reiniging

- Diepte reiniging

- Onzuiverheden verwijderen

- Gezicht- en decolleté massage, met amandel- en mandarijn olie

- Actieve werkstoffen die dieper in de huid werken

- Peel-off masker, tijdens het intrekken gehele arm en hand massage

- Dag- of nachtverzorging, overdag een extra zonnecrème

GEZICHTSBEHANDELING FRIS & SCHOON

Deze behandeling is perfect voor de vrouw die weinig tijd vrij heeft in haar agenda en toch even een heerlijke behandeling wil ondergaan. Na de gezichtsbehandeling 'Fris & Schoon' sta je toch met een heerlijke verzorgde en gereinigde huid weer buiten.

Als je voor de eerste keer bij Masha's Beauty Studio komt voor deze behandeling, dan wordt er als eerste een huidanalyse uitgevoerd. Hierbij dien je wat vragen te beantwoorden en kijk ik met een loeplamp naar jouw huid om te constateren welk huidtype je hebt. Afhankelijk van het huidtype kan ik de producten gebruiken en adviseren die bij jouw huid passen.

Hierna vind een oppervlakte en diepte reiniging (inclusief borstelapparaat) plaats. Een masker dat bij jouw huidtype past wordt aangebracht, tijdens het intrekken van het masker heb je even heerlijk de tijd om te ontspannen. Als afsluiting van de behandeling wordt er nog een voedende dag- en nachtverzorging aangebracht.

Gezichtsbehandeling Fris en Schoon in het kort:

- Oppervlakte reiniging

- Diepte reiniging, inclusief borstelapparaat

- Onzuiverheden verwijderen

- Masker

- Dag- of nachtverzorging

GEZICHTSBEHANDELING RELAX

Even weg uit het drukke leven, echt even een momentje voor jezelf. Boek dan de gezichtsbehandeling 'Relax'!

Als je voor de eerste keer bij Masha's Beauty Studio komt voor deze behandeling, dan wordt er als eerste een huidanalyse uitgevoerd. Hierbij dien je wat vragen te beantwoorden en kijk ik met een loeplamp naar jouw huid om te constateren welk huidtype je hebt. Afhankelijk van het huidtype kan ik de producten gebruiken en adviseren die bij jouw huid past.

Hierna vind een oppervlakte reiniging en diepte reiniging (inclusief borstelapparaat) plaats en worden onzuiverheden zoals mee eters en kerstenkorrels verwijderd. De wenkbrauwen worden weer mooi in model gebracht. Ook een heerlijke gezicht- en decolleté massage zorgen voor echte ontspanning. Een masker dat bij jouw huidtype past wordt na de massage aangebracht, tijdens het intrekken van het masker krijg je nog een gehele arm en hand massage. Als afsluiting van de behandeling wordt er nog een voedende dag- en nachtverzorging aangebracht.

Gezichtsbehandeling Relax in het kort:

- Oppervlakte reiniging

- Diepte reiniging, inclusief borstelapparaat

- Onzuiverheden verwijderen

- Wenkbrauwen epileren

- Gezicht- en decolleté massage

- Masker, tijdens het intrekken gehele arm en hand massage

- Dag- of nachtverzorging