GEZICHTSBEHANDELING

GEZICHTSBEHANDELING FRIS & SCHOON

Deze behandeling is perfect voor de vrouw die weinig tijd vrij heeft in haar agenda en toch even een heerlijke behandeling wil ondergaan. Na de gezichtsbehandeling 'Fris & Schoon' sta je toch met een heerlijke verzorgde en gereinigde huid weer buiten.

Als je voor de eerste keer bij Masha's Beauty Studio komt voor deze behandeling, dan wordt er als eerste een huidanalyse uitgevoerd. Hierbij dien je wat vragen te beantwoorden en kijk ik met een loeplamp naar jouw huid om te constateren welk huidtype je hebt. Afhankelijk van het huidtype kan ik de producten gebruiken en adviseren die bij jouw huid passen.

Hierna vind een oppervlakte en diepte reiniging (inclusief borstelapparaat) plaats. Een vapozone (een stoomapparaat) helpt om de poriën te openen, waardoor onzuiverheden makkelijk verwijderd kunnen worden. Een masker dat bij jouw huidtype past wordt aangebracht, tijdens het intrekken van het masker heb je even heerlijk de tijd om te ontspannen. Als afsluiting van de behandeling wordt er nog een voedende dag- en nachtverzorging aangebracht.

Gezichtsbehandeling Fris en Schoon in het kort:

- Oppervlakte reiniging

- Diepte reiniging, inclusief borstelapparaat

- Vapozone (een stoomapparaat die de poriën doet openen)

- Onzuiverheden verwijderen

- Masker

- Dag- of nachtverzorging

GEZICHTSBEHANDELING RELAX

Even weg uit het drukke leven, echt even een momentje voor jezelf. Boek dan de gezichtsbehandeling 'Relax'!

Als je voor de eerste keer bij Masha's Beauty Studio komt voor deze behandeling, dan wordt er als eerste een huidanalyse uitgevoerd. Hierbij dien je wat vragen te beantwoorden en kijk ik met een loeplamp naar jouw huid om te constateren welk huidtype je hebt. Afhankelijk van het huidtype kan ik de producten gebruiken en adviseren die bij jouw huid past.

Hierna vind een oppervlakte reiniging en diepte reiniging (inclusief borstelapparaat) plaats. Een vapozone (een stoomapparaat) helpt om de poriën te openen, waardoor onzuiverheden makkelijk verwijderd kunnen worden. De wenkbrauwen worden weer mooi in model gebracht. Ook een heerlijke gezicht- en decolleté massage zorgen voor echte ontspanning. Een masker dat bij jouw huidtype past wordt na de massage aangebracht, tijdens het intrekken van het masker krijg je nog een gehele arm en hand massage. Als afsluiting van de behandeling wordt er nog een voedende dag- en nachtverzorging aangebracht.

Gezichtsbehandeling Relax in het kort:

- Oppervlakte reiniging

- Diepte reiniging, inclusief borstelapparaat

- Vapozone (een stoomapparaat die de poriën doet openen)

- Onzuiverheden verwijderen

- Wenkbrauwen epileren in natuurlijke vorm*

- Gezicht- en decolleté massage

- Masker, tijdens het intrekken gehele arm en hand massage

- Dag- of nachtverzorging

* Wil jij liever een strakke vorm in je wenkbrauwen? Boek er dan een gewone wenkbrauw behandeling bij.

EXTENSO SKINCARE

Bij een gezichtsbehandeling worden de producten van Extenso gebruikt. Deze complete huidverzorgingslijn biedt hoogwaardige, pure en huidvriendelijke huidverzorging voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

Extenso werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitaminen. Extenso kiest bewust voor milde en bij voorkeur voor natuurlijke conserveringsmiddelen en dat alles in minimale percentages. Op deze manier creëren we veilige en betrouwbare producten en minimaliseren we de kans op het veroorzaken van reacties. Extenso verwerkt geen minerale oliën, overbodige parabenen en dierlijke ingrediënten in de producten en test niet op dieren.

In de webshop worden ook Extenso producten verkocht voor thuis gebruik. Heb je vragen? Neem dan eens contact op, ik adviseer je graag!