© Masha's Beauty Studio

06 - 24 58 39 67

HARSEN

Ben je het zat om je lichaam een aantal keer per week te moeten scheren? En vind je de stoppels en bultjes na het scheren vervelend? Begrijpelijk! Dit is heel makkelijk op te lossen: kies voor een ontharingsbehandeling!

De behandeling
De manier waarop ik ga ontharen is afhankelijk van het gewenste lichaamsdeel. Voor de benen gebruik ik namelijk een hars, waarbij ik een strip nodig heb om de hars te verwijderen. Voor de oksels, bikinilijn en gezicht gebruik ik een vloeibare hars die uit zichzelf hard wordt en ik deze er in zijn geheel af kan trekken, omdat dit prettiger is voor de gevoelige lichaamsdelen.

Hoe lang de haren weg blijven, verschilt per persoon. Ook is het zo dat haren langer weg blijven wanneer je je vaker laat harsen.

Zelf moest ik mij in het begin om de twee weken harsen en hoef ik dat nu nog maar om de vijf à zes weken te doen. Ideaal!

Daarnaast is een voordeel van harsen dat haren terugkomen met een zachte haarpunt. Harde en stugge stoppels zijn hierdoor verleden tijd. Hier ben ik zelf ook super blij mee!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon