top of page

Ruilen & retourneren

Heeft u uw bestelling ontvangen, en toch niet helemaal blij ermee? Jammer, maar u kunt het altijd retour sturen. U kunt uw hele bestelling, of een gedeelte, retourneren. Hiervoor heeft u 14 dagen de tijd.

Bij retournering mag u bellen, of een app sturen naar Masha Geerink: 06-24583967. Vermeld hierbij uw naam, product(en) en eventueel de reden van retour. Na ontvangst van de product(en) ontvangt u uw aankoopbedrag + verzendkosten (1) terug. De terug betaling wordt teruggestort op de rekening waarmee u betaald heeft. De kosten van uw retour terug naar de webshop zijn voor uw rekening.

U kunt uw product(en) retourneren als ze voldoen aan de volgende punten:

  • De producten ongeopend en in originele verpakking zitten

  • Onbeschadigd zijn

Hierna mag het product, of producten, terug worden gestuurd naar onderstaand adres:

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12

3906 EK Veenendaal

Let op! Stuur een pakket altijd retour met een track-and-trace code. Mocht het pakket vermist raken, wordt er door vervoersbedrijven alleen gezocht naar pakketten die een track-and-trace code hebben. Het retour zenden met track-and-trace is een vereiste om in aanmerking te komen voor de terugbetaling. De kosten en het risico van verzenden bij retournering zijn voor eigen rekening.

 

(1) De verzendkosten worden vergoed wanneer de volledige order wordt geretourneerd. Voorbeeld: Heeft u 3 producten besteld en u stuurt 2 producten terug, dan zijn de verzendkosten voor uw rekening. Wanneer u ze alle 3 terugstuurt, crediteer ik ook de verzendkosten.

bottom of page