top of page

Wimpers & Wenkbrauwen

lash lift

excl. verven €45,00
incl. verven boven wimpers €50,00
incl. verven boven en onder wimpers €55,00

Geniet minimaal zes weken van mooie gekrulde wimpers.

Door het liften van je wimpers zijn een wimperkruller en mascara overbodig.

Het is aan te raden om je wimpers gelijk te laten verven, hiermee creëer je een extra mooie oogopslag. 

De wimpers worden gelift door middel van siliconen pads. Door de wimpers met een speciale wimper lijm tegen deze pads te lijmen, staan deze in de vorm van hoe de wimpers uiteindelijk worden. Door hierop 2 verschillende soorten vloeistoffen te laten intrekken, blijven de wimpers uiteindelijk staan.

De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden en ook make-up rondom de ogen moet vermeden worden. Na deze 24 uur zijn de wimpers bestemd tegen huilen, zweten, zwemmen enz. Ideaal voor vakantie, wanneer je weinig make-up draagt of tijdens je kraamweek!

thumbnail_Image.jpg
thumbnail_Image (6).jpg

Wimpers verven
€15,00

Vind je jouw wimpers te licht en wil je ze graag donkerder? Dan is het mogelijk om je wimpers te laten verven. Voor het verven van de wimpers gebruikt Masha's Beauty Studio verf van het merk Refectocil. De meeste dames gaan voor de mascara look en kiezen dus voor zwart, maar ook is een bruine tint mogelijk.

Wenkbrauwen harsen en/of verven
€ 15,00 per onderdeel

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel in je gezicht, ze bepalen namelijk je uitdrukking.

 

De manier waarop wenkbrauwen gevormd en gekleurd zijn kan iemands uitdrukking volledig veranderen. Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen in model gebracht, worden de wenkbrauwen buiten de belijning weg geharst en worden de wenkbrauwharen met gewone verf geverfd.

Het verven van de wenkbrauwen met gewone wenkbrauw verf blijft ongeveer 1 tot 2 dagen op de huid zichtbaar en ongeveer 2 tot 4 weken op de haartjes (afhankelijk van jouw huidtype).

Het is uiteraard mogelijk om alleen te kiezen voor harsen of alleen het verven van de wenkbrauwen.

verven.jpg
bottom of page