Tropical Leaves

MASSAGE

Ieder lichaam is anders, daarom kan er nooit één dezelfde massage worden gegeven. Bij Masha's Beauty Studio ontvang jij een massage op maat, samen bespreken we je wensen en klachten en zal ik een behandeling op dat moment op maat samenstellen.

Ontspanningsmassage

Tijdens een ontspanningsmassage wordt er gemasseerd met lichte (strijk)bewegingen, waarbij lichaam en geest tot rust komt. Even een momentje niks moeten, alleen maar liggen en genieten van het moment. 

 

Daarnaast heeft een ontspanningsmassage ook vele voordelen, waaronder het stimuleren van de doorbloeding, het versterken van het immuunsysteem en nog heel veel meer waardoor ook de functionering van je organen zal verbeteren.

Cupping massage

Te boeken vanaf juli 2022

Cupping massage is een Oosterse techniek, waarbij cups op het lichaam worden geplaatst en over het lichaam worden bewogen. De cups zijn vacuüm gezogen. Door middel van deze techniek worden gifstoffen naar de oppervlakte gebracht vanuit de diepere weefsels.

 

Door de goede doorbloeding zal het bindweefsel zachter worden en zullen spierknopen veel makkelijker oplossen. Eventueel in combinatie met bindweefsel massage mogelijk.

Cupping wordt voornamelijk ingezet bij klachten door het gehele lichaam, voor een betere doorbloeding, het activeren van het lymfestelsel en het verstevigen van de huid.

-

-

Bindweefsel massage

Te boeken vanaf juli 2022

Op het moment dat er een verstoring komt in het bindweefsel door een verkleving kan het zijn dat de lichamelijke functie niet meer voldoende werkt. Dit kan verschillende klachten met zich meebrengen.

 

Dit weefsel zit onder de huid en om de spieren heen. Op het moment dat dit aan elkaar gaat plakken (verkleven) worden bewegingen in het lichaam en de spier beperkt waardoor klachten kunnen ontstaan. Bindweefsel massage kan werken bij o.a. fibromyalgie, reuma, littekenweefsel, menstruatieklachten en hoofdpijn klachten. Ook kan het verlichting geven bij pijn aan de rug, schouders, bekken, armen en benen.

Hotstone massage

Te boeken vanaf september 2022

De geschiedenis bevestigt dat het therapeutische effect van warme stenen al duizenden jaren bekend is. Over de hele wereld werden vroeger warme stenen gebruikt voor diverse doeleinden.

De basaltstenen die gebruikt worden tijdens de hotstone massage worden eerst verwarmd tot 45-50 graden, waarna ze op het lichaam worden gelegd. Hierna volgt de massage met warme olie en warme stenen.

Lomi Lomi massage

Te boeken vanaf september 2022

Lomi Lomi is een mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. De Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. Hierbij gaat het vooral om liefde en harmonie.

Deze lichaamsmassage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heft zeer snel blokkades op. De uitvoer gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen.