top of page

Gezichtsverzorging

Masha's Beauty Studio schoonheidssalon nagelsalon nagelstudio Veenendaal gezichtsbehandeli

all-in gezichtsbehandeling
45 minuten    €49,00

75 minuten     €79,00

Een gezichtsbehandeling waarbij alle basis stappen aan bod komen als reinigen, verzorgen, stimuleren, herstellen en beschermen en wordt aangepast naar jou wensen door massages en/of harsen en verven. Zo is een gezichtsbehandeling dus nooit hetzelfde!

Voordat de behandeling start bespreken we jouw wensen, zodat we de tijd van de behandeling het beste besteden. Zo is een elke behandeling iedere keer weer anders.

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Dan voegen we een extra ampul toe. Heeft jouw huid een minder goede doorbloeding? Dan stimuleren we de doorbloeding door middel van cupping massage. Je huid blijft net als het weer buiten continue veranderen. Daarom passen we iedere behandeling een huidanalyse toe, waardoor de producten worden afgestemd op wat jouw huid dat moment nodig heeft.

 

Tijdens je behandeling kan je kiezen om je wenkbrauwen te laten harsen en/of verven, je wimpers te verven en je bovenlip te harsen. Hiervoor worden geen extra kosten gerekend, want de gezichtsbehandeling is all-in. Wil je dit liever niet? Dan besteden we de tijd aan masseren voor ultieme ontspanning.

Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje water kan je na de behandeling nog even heerlijk nagenieten.

Dermaplaning
50 minuten    €69,00

Een frisse en glanzende huid dankzij dermaplaning, een huidverbeterende gezichtsbehandeling.
 

Zeg direct gedag tegen donshaartjes en dode huidcellen, dit resultaat is direct zicht- en voelbaar. Na deze behandeling heeft jouw huid een ultieme glow en worden werkstoffen tot wel 60% beter opgenomen door de huid.

Grote resultaten laten even op zich wachten, in kuurverband is het ook mogelijk om op langer termijn fijne lijntjes en oppervlakkige pigmentvlekken te verminderen.

Goed om te weten: deze behandeling is inclusief harde haren op bovenlip / kin harsen + harsen van de wenkbrauwen. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje water kan je na de behandeling nog even rustig genieten.

Klik op de button hieronder om meer inhoudelijke informatie te lezen over dermaplaning.

CAPDu1tS_edited.jpg
cY8fAAac.jpeg

Extenso Skincare

Bij Masha's Beauty Studio wordt gewerkt met het verzorgingsmerk Extenso, daarnaast worden deze ook in de salon verkocht voor thuisgebruik.

Extenso is een Nederlands cosmeticamerk met no-nonsens producten die gericht zijn op effectief verzorgen en verbeteren van jouw huid. Dit alles op basis van een eerlijke prijs.

Deze producten zijn 100% vegan en op basis van hoogwaardige werkstofcomplexen, antioxidanten en natuurlijke ingrediënten afkomstig van heilzame planten, kruiden en bloemen. Alle producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën en overbodige geur- en kleurstoffen.

Extenso wordt duurzaam en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. De zero waste verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn 100% recyclebaar. Er wordt geen gebruik gemaakt van overbodige omverpakkingen die het milieu onnodig belasten.

Klik hier voor een youtube video over Extenso.

lash lift

excl. verven    €45,00
incl. verven wimpers    €55,00

Geniet minimaal zes weken van mooie gekrulde wimpers en een mooie oogopslag.

Lash lift is een behandeling om je natuurlijke wimpers te liften/krullen, zonder gebruik te maken van een wimperkruller of wimperextensions. 

Het is aan te raden om je wimpers gelijk te laten verven, hiermee creëer je een extra open blik.

De wimpers worden gelift door middel van siliconen pads. Door de wimpers met een speciale wimper lijm tegen deze pads te lijmen, staan deze in de vorm van hoe de wimpers uiteindelijk worden. Door hierop 2 verschillende soorten vloeistoffen te laten intrekken, blijven de wimpers uiteindelijk staan.

Ik neem je mee in iedere stap tijdens de behandeling. Ik vertel wat ik aan het doen ben en leg daarbij ook uit waarom ik iets doe. Je ligt de volledige behandeling met je ogen gesloten, daarom vind ik het extra belangrijk om je hierin mee te nemen.

De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden en ook make-up rondom de ogen moet vermeden worden. Na deze 24 uur zijn de wimpers bestemd tegen huilen, zweten, zwemmen enz. Ideaal voor vakantie, wanneer je weinig make-up draagt of tijdens je kraamweek!

thumbnail_Image.jpg
bottom of page