KUNSTNAGELS

Wanneer u graag langere nagels wenst of wanneer u een nagelbijter bent, zijn kunstnagels een uitkomst! Om de 3 tot 4 weken dienen de kunstnagels te worden opgevuld.

 

Bij Masha's Beauty Studio worden kunstnagels gebouwd met BO2Sgel, wat staat voor Best of 2 Systems. Dit vernieuwde systeem staat ook wel bekend als acrylgel of polygel en heeft alle voordelen van zowel gel als acryl, waardoor het werkt voor ieder type nagel. 

 

Voor het bouwen van de kunstnagels worden de natuurlijke nagels in vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgd door de droge huid en losse velletjes te verwijderen, dit wordt een E-Manicure genoemd. Het verwijderen van de droge huid doe ik met mijn elektrische vijl, waarbij ik gecertificeerde en beveiligde bitjes gebruik. Klik hier voor meer informatie over een E-Manicure.

Omdat een kunstnagel erg stevig is, kan de natuurlijke nagel verlengt worden. Kunstnagels worden bij Masha's Beauty Studio verlengd met sjablonen. Door met tips te verlengen ben je altijd afhankelijk van de vorm, bij sjablonen is het mogelijk om de gehele vorm zelf te maken die passend is bij uw nagel.

Bij Masha's Beauty Studio is er keuze uit schillende soorten kunstnagels:

 1. Full Colour
  Hierbij wordende nagels met een effen kleur gelakt.

 2. French Manicure
  Hierbij worden de nagels opgebouwd met een roze nagelbed en een witte nagelrand.

 3. Babyboom
  Hierbij wordende nagels zo opgebouwd dat een roze nagelbed en witte nagelrand in elkaar over lopen.

 4. Special Inlay
  Hierbij worden de nagels opgebouwd met een roze nagelbed en een nagelrand, waarbij de nagelrand glitters bevat. Maar ook verschillende kleuren combinaties zijn mogelijk.

 

Het is mogelijk om verschillende soorten kunstnagels te combineren, informeer gerust naar de mogelijkheden. Bij Masha's Beauty Studio gaan we de uitdaging graag aan!

Er is ruime keuze uit kleuren voor een set Full Colour, van nude en neutraal naar opvallend en fel of glitters. Ook is er keuze om de nagels met een glans of een matte afwerking te laten aflakken. Daarnaast zit er bij de prijs in een basis nail art. Voor bij betaling is uitgebreide nail art mogelijk.

Tot slot wordt er aan het einde van de behandeling een verzorgende nagelriemolie en handcrème aangebracht, met de Dadi' producten die ook in de salon worden verkocht. Klik hier voor meer informatie over de Dadi' producten.

Kunstnagels zijn een extra sieraad, geen gereedschap! Daarom hebben de kunstnagels verzorging nodig en dient er netjes mee om te gaan. Klik hier voor meer informatie over de verzorging.

Hygiëne is bij Masha's Beauty Studio erg belangrijk!

Daarom heeft iedere klant in de salon haar eigen vijlen doosje. Ook wordt na elke behandeling alle gebruikte instrumenten grondig gereinigd in de Ultrasoon met Barbicide en spullen die niet kunnen worden gereinigd worden weggegooid.  

Informatie

> Huisregels

> Verzorging nagels

Geopend op afspraak

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12,

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

 • Facebook
 • Instagram

Openingstijden

Maandag
Dinsdag*

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

* Alleen geopend tijdens schoolvakanties

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30     19.00 - 21.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.00     18.30 - 21.00

09.00 - 16.00

Gesloten

Gesloten

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon