KUNSTNAGELS

Wanneer je graag langere nagels wenst of wanneer je een nagelbijter bent, zijn kunstnagels een uitkomst! Om de 3 tot 4 weken dienen de kunstnagels te worden opgevuld.

Bij Masha’s Beauty Studio worden kunstnagels gebouwd met BO2Sgel, wat staat voor Best of 2 Systems. Dit vernieuwde systeem staat ook wel bekend als acrylgel of polygel en heeft alle voordelen van zowel gel als acryl, waardoor het werkt voor ieder type nagel.

Voor het bouwen van de kunstnagels worden de natuurlijke nagels in vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgd door de droge huid en losse velletjes te verwijderen, dit wordt een E-Manicure genoemd. Het verwijderen van de droge huid doe ik met mijn elektrische vijl, waarbij ik gecertificeerde en beveiligde bitjes gebruik.

Omdat een kunstnagel erg stevig is, kan de natuurlijke nagel verlengt worden. Kunstnagels worden bij Masha’s Beauty Studio verlengd met sjablonen. Door met tips te verlengen ben je altijd afhankelijk van de vorm, bij sjablonen is het mogelijk om de gehele vorm zelf te maken die passend is bij de nagel.

Er is ruime keuze uit kleuren voor een set Full Colour, van nude en neutraal naar opvallend en fel of glitters. Ook is er keuze om de nagels met een glans of een matte afwerking te laten aflakken. Voor € 0,50 per nagel extra is er ook nail art mogelijk.

Tot slot wordt er aan het einde van de behandeling een verzorgende nagelriemolie en handcrème aangebracht, met de Dadi’ producten die ook in de salon worden verkocht.

Hygiëne is erg belangrijk bij Masha's Beauty Studio! Elke klant heeft daarom ook haar eigen vijlenset op naam.