CORONA MAATREGELEN

Voor de behandeling
- Bij binnenkomst dien je zelf je jas beneden aan de kapstok te hangen. Je tas met belangrijke spullen mag je mee naar boven in de salon nemen.
- Sieraden dien je af te doen en in je tas te stoppen. Bij voorkeur zorg je voor je afspraak dat je je sieraden thuis al hebt afgedaan.
- Daarna dien je je handen te wassen met water en zeep, ik zal dit ook doen.
- NIEUW; Door een mobiele wastafel is het vanaf heden mogelijk om je handen boven in de salon te wassen en niet meer beneden bij het toilet.
- Het is verboden om na het handen wassen of tijdens de behandeling je telefoon te gebruiken. Naast dat het rust geeft tijdens de behandeling is je telefoon een bron van bacteriën en virussen. Wil je dus een voorbeeld van een nagel set laten zien? Doe dit dan voordat je je handen wast.

- Zodra je aan de behandeltafel zit worden jouw en mijn handen nog extra gedesinfecteerd met een spray.

 

Tijdens de behandeling
- Tijdens de nagel, wimper & wenkbrauw behandeling draag ik, zoals gewoonlijk, zelf een gecertificeerd mondkapje en handschoenen.
- Ook jij ontvangt van mij een mondkapje tijdens een wimpers of wenkbrauw behandeling die je draagt tijdens de gehele behandeling. Dit i.v.m. dat we tijdens deze behandelingen dicht met de gezichten bij elkaar zitten.
- Wil jij tijdens een nagel behandeling ook liever een mondkapje dragen, omdat je je daar veiliger bij voelt? Dat mag, geef dit dan aan.
- NIEUW; tijdens elke behandeling draag ik voor mijn gezicht een extra spatscherm. Deze draagt bij dat mocht jij of ik onverwachts toch moeten hoesten of niezen, dit in geen enkele gevallen bij de ander in het gezicht komt. Ook zal ik vanaf nu een short dragen.

 

Betaling
- Op dit moment neem ik het liefst geen contant geld aan.
- De betaling van de behandeling dient het liefst te worden voldaan via een betaalverzoekje die ik stuur via Whatsapp.
- Ben je niet bekend met een betaalverzoekje / bankieren op je telefoon, zorg dan dat je gepast contant geld bij je hebt.
- Betalingen met contant doen we hetzelfde als in de winkels, je legt het geld op tafel waar ik het vandaan pak.
- Betalingen dienen meteen na de behandeling te worden voldaan.
- Voor het maken van nieuwe afspraken om vooruit te plannen, vraag ik je om dit te doen via Whatsapp of via de mail. Zo hoef ook ik niet extra mijn telefoon in handen te hebben en heb ik extra tijd om de salon te reinigen voordat de volgende klant komt.

 

Na de behandeling
- Zodra jij de deur uit bent, begin ik met het reinigen van de salon. Alles wordt, zoals gewoonlijk, grondig schoongemaakt! Hierbij gebruik ik middelen die virus en bacterie dodend zijn.
- De gebruikte materialen die niet kunnen worden schoongemaakt worden weggegooid.
- Ook handvaten en de trapleuning zullen na elke klant extra worden gereinigd.
- Tussen elke klant wordt er minimaal 15 minuten gelucht met de ramen open.
- Door de extra handelingen reken ik ook extra tijd tussen klanten door.

Overig
- Wees maximaal 5 minuten te vroeg voor je behandeling. Ben je veel vroeger dan kan het zijn dat ik nog met het reinigen bezig ben en je buiten moet wachten.
- Wees ook weer niet te laat, zodat ik niet in tijd nood kom.
- Kom alleen naar je afspraak, neem je extra personen mee dan worden deze weggestuurd!
- Heb jij zelf last van ziekteverschijnselen*? Kom dan niet! Merk ik tijdens de behandeling dat je toch verschijnselen hebt, dan wijs ik je helaas de deur.
- Heeft iemand in jouw gezin ziekteverschijnselen*? Ook dan heb ik graag dat je je behandeling uitstelt. Ik neem ook mijn verantwoording als deze situatie zich voordoet in mijn gezin.
- Ik schud geen handen bij binnenkomst of wanneer je weggaat.
- 1,5 meter afstand houden is in mijn contactberoep niet mogelijk. Tijdens de behandelingen zit ik toch aan je gezicht of handen. Maar tijdens het handen wassen en de trap op- en afgaan zal ik zoveel mogelijk afstand nemen.

 

Ziekteverschijnselen:
- verkoudheid / loopneus
- niezen
- keelpijn
- hoesten
- hoofdpijn
- verhoging of koorts (boven 38 graden)

  • Facebook
  • Instagram

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12,

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30     19.00 - 21.00

09.00 - 17.30

09.00 - 17.00     18.30 - 21.00

09.00 - 16.00

Gesloten

Gesloten

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon