Tropical Leaves

MASSAGE

Ieder lichaam is anders, daarom kan er nooit één dezelfde massage worden gegeven. Bij Masha's Beauty Studio ontvang jij een massage op maat, samen bespreken we je wensen en eventuele klachten en zal ik jouw lichaam om dat moment geven wat het nodig heeft.

Ontspanningsmassage

Tijdens een ontspanningsmassage wordt er gemasseerd met lichte (strijk)bewegingen, waarbij lichaam en geest tot rust komt. Even een momentje niks moeten, alleen maar liggen en genieten van het moment. 

 

Daarnaast heeft een ontspanningsmassage ook vele voordelen, waaronder het stimuleren van de doorbloeding, het versterken van het immuunsysteem en nog heel veel meer waardoor ook de functionering van je organen zal verbeteren.

Cupping massage

Cupping massage is een Oosterse techniek, waarbij cups op het lichaam worden geplaatst en over het lichaam worden gewogen. De cups zijn vacuüm gezogen. Door middel van deze techniek worden gifstoffen naar de oppervlakte gebracht vanuit de diepere weefsels.

 

Door de goede doorbloeding zal het bindweefsel zachter worden en zullen spierknopen veel makkelijker oplossen.

Bindweefsel massage

Op het moment dat er een verstoring komt in het bindweefsel door een verkleving kan het zijn dat de lichamelijke functie niet meer voldoende werkt. Dit kan verschillende klachten met zich meebrengen.

 

Bindweefsel zit onder de huid en om de spieren heen. Op het moment dat dit aan elkaar gaat plakken (verkleven) worden bewegingen in het lichaam en de spier beperkt waardoor klachten kunnen ontstaan.