Tropical Leaves

MASSAGE

Ieder lichaam is anders, daarom kan er nooit één dezelfde massage worden gegeven. Bij Masha's Beauty Studio ontvang jij een massage op maat, samen bespreken we je wensen en klachten en zal ik een behandeling op dat moment op maat samenstellen.

Ontspanningsmassage

Tijdens een ontspanningsmassage wordt er gemasseerd met lichte (strijk)bewegingen, waarbij lichaam en geest tot rust komt. Even een momentje niks moeten, alleen maar liggen en genieten van het moment. 

 

Daarnaast heeft een ontspanningsmassage ook vele voordelen, waaronder het stimuleren van de doorbloeding, het versterken van het immuunsysteem en nog heel veel meer waardoor ook de functionering van je organen zal verbeteren.

Cupping massage

Te boeken vanaf juli 2022

Cupping massage is een Oosterse techniek, waarbij cups op het lichaam worden geplaatst en over het lichaam worden gewogen. De cups zijn vacuüm gezogen. Door middel van deze techniek worden gifstoffen naar de oppervlakte gebracht vanuit de diepere weefsels.

 

Door de goede doorbloeding zal het bindweefsel zachter worden en zullen spierknopen veel makkelijker oplossen. Eventueel in combinatie met bindweefsel massage mogelijk.

Cupping wordt vaak ingezet tegen nekklachten, hoofdpijn, migraine of andere spier gerelateerde klachten. Ook kan cupping worden toegepast bij het decolleté voor een goede doorbloeding, het activeren van het lymfestelsel en het verstevigen van de huid. Bij de buik werkt het zeer goed voor de darmwerking en het oplossen van blokkades. Cupping in het gelaat zorgt voor een stralende huid en werkt verjongend. Op benen en billen zorgt het voor vermindering van cellulite.

-

-

Bindweefsel massage

Te boeken vanaf juli 2022

Op het moment dat er een verstoring komt in het bindweefsel door een verkleving kan het zijn dat de lichamelijke functie niet meer voldoende werkt. Dit kan verschillende klachten met zich meebrengen.

 

Dit weefsel zit onder de huid en om de spieren heen. Op het moment dat dit aan elkaar gaat plakken (verkleven) worden bewegingen in het lichaam en de spier beperkt waardoor klachten kunnen ontstaan. Bindweefsel massage kan werken bij o.a. fibromyalgie, reuma, littekenweefsel, menstruatieklachten en hoofdpijn klachten. Ook kan het verlichting geven bij pijn aan de rug, schouders, bekken, armen en benen.

-

-

-

-