NAGELBIJT ARRANGEMENT

Masha heeft in januari 2020 speciaal een cursus gevolgd voor nagelbijters. Nagelbijten is de meest voorkomende probleemnagel, dat u bij deze nagelsalon in Veenendaal kan laten behandelen.

Een nagelbijter wordt herkent door de (extreem) korte en zachte nagelplaat. Ook heeft een nagelbijter vaak last van wondjes en verdikte zij- en voorwallen. De nagelriemen van een nagelbijter zijn vaak erg dik en zitten vaak vastgeplakt aan de nagel.

Speciaal voor deze nagelbijters biedt Masha's Beauty Studio een nagelbijt arrangement aan. U kunt hier aan mee doen als u van het nagelbijten af wilt komen, en mooie verzorgde nagels wilt overhouden. Dit is de kans om van uw gewoonte af te komen! Hiervoor hebben wij wel 100% inzet van u nodig!

Behandelplan.

 

Afspraak 1 (Week 1):

De eerste afspraak dient als een intake gesprek, die plaats vind in de nagelsalon in Veenendaal. Tijdens deze afspraak leg ik u nog eens duidelijk uit wat het arrangement inhoud en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Zo heeft u alle informatie om de komende weken aan de slag te gaan.

Alle wekelijkse afspraken worden tijdens deze afspraak ingepland, vergeet uw agenda niet! Ook dient het arrangement meteen betaald te worden.

Tijdens deze afspraak ontvangt u van mij een flesje Dadi' Oil. Dit is de eerste stap voor het stoppen van nagelbijten. Hiermee gaat u de eerste week mee aan de slag. 

Afspraak 2 (Week 2):
We voeren tijdens de tweede afspraak een E-Manicure uit, zodat de dikke en vast geplakte nagelriemen worden weggehaald. Dit zorgt er al voor dat uw nagel langer lijkt, waardoor we dus een groter oppervlak hebben om een kunstnagel te plaatsen.

We verlengen de nagel met Bo2sgel tot ongeveer aan het einde van de vingertop. We bouwen deze nagel met een neutrale kleur. Dit zorgt er voor dat u gaat wennen aan een 'gewone' korte nagel.

Tijdens deze afspraak ontvangt u een vijl mee naar huis. De vijl dient voor eventuele haakjes, deze kunt u thuis of onderweg dan zelf bijvijlen zodat u niet gaat pulken.

Blijf daarnaast nog steeds intensief met Dadi' Oil smeren, dit houd de huid maar ook de kunstnagel soepel.

Afspraak 3 (Week 3):
Na een week komt u langs voor controle. Ik herstel de nagels daar waar nodig is en kort ze ook weer in. Uw nagels zullen door het nagelbijten de eerste weken sneller groeien dan gemiddeld, daarom is het noodzakelijk om ze de eerste tijd kort te houden. U zult dus ook gedurende het gehele arrangement korte lengtes behouden. Na het arrangement is het opbouwen van langere lengtes mogelijk.

Blijf daarnaast nog steeds intensief met Dadi' Oil smeren, dit houd de huid maar ook de kunstnagel soepel.

Dit arrangement bestaat uit acht weken. De eerste vier afspraken worden in vier weken achter elkaar ingepland, de vijfde en zesde afspraak volgen beide twee weken na elkaar.

De kosten bedragen €175.

Dit houdt in een intakegesprek, een nieuwe set kunstnagels, een controle afspraak waarbij eventuele nagels herstelt worden, twee keer een opvul behandeling, een flesje Dadi' Oil en een vijl.

 

 

Afspraak 4 (Week 4):

Twee weken nadat we een nieuwe set kunstnagels hebben geplaatst voeren we een nabehandeling uit. We verwijderen al het lucht, voeren een E-Manicure uit, korten de nagels in en bouwen de nagels met Bo2sgel weer opnieuw op. Hierbij is het mogelijk om de nagels af te laten werken met een kleur naar keuze.

Blijf daarnaast nog steeds intensief met Dadi' Oil smeren, dit houd de huid soepel maar ook de kunstnagel flexibel.

Afspraak 5 (Week 6):
Deze afspraak vind twee weken later plaats dan de vorige afspraak. Hierbij voeren we nogmaals een nabehandeling uit. Hierbij is het weer mogelijk om te kiezen voor een andere kleur.

Afspraak 6 (Week 8):
Deze afspraak vind plaats twee weken, nadat de tweede nabehandeling heeft plaats gevonden. Dit is tevens ook de laatste afspraak.

Als alle afspraken succesvol zijn verlopen, heeft u na deze afspraak mooie, gezonde en geen afgekloven nagels meer. We bespreken of u de behandeling wilt vervolgen of dat u de kunstnagels wilt laten verwijderen. 

Indien u de kunstnagels wilt laten verwijderen, dan is het zeer belangrijk dat u de gewoonte van het nagelbijten heeft afgeleerd. Anders zijn de afgelopen weken voor niets geweest, dat zou zonde zijn!

Wilt u de behandeling vervolgen, dan plannen wij weer een afspraak in voor over drie of vier weken. Hiervoor betaald u dan de gewone nabehandeling prijs. 

Voorwaarden:
- Tijdens de eerste behandeling dienen alle afspraken worden ingepland. Alle afspraken zijn op elkaar afgestemd. Komt er in de tussentijd iets tussen, dan proberen we de afspraak te verzetten in dezelfde week. Lukt dit niet? Dan vervalt deze afspraak.

- Tijdens de eerste behandeling dient het volledige bedrag betaald te worden.

- Tijdens elke afspraak worden er foto's gemaakt, om het gehele proces te volgen. 

- Het is erg belangrijk dat u intensief blijft smeren met de Dadi' Oil, dit is te zien aan de nagels / nagelriemen.

- De nagels worden op een korte lengte gehouden. Wilt u na het arrangement door blijven gaan met nabehandelen, dan is het mogelijk om de lengte geleidelijk te verlengen.

- Indien u het arrangement vroegtijdig stopt of u zich niet houd aan de adviezen, dan wordt er in geen mogelijkheden geld terug gegeven.

Informatie

> Huisregels

> Verzorging nagels

Geopend op afspraak

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12,

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30     19.00 - 21.30

09.00 - 17.30

09.00 - 17.00     18.30 - 21.00

09.00 - 16.00

Gesloten

Gesloten

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon