Tropical Leaves

NAGELS

Je kan terecht bij Masha’s Beauty Studio voor gelpolish en BIAB op de natuurlijke nagels.

 

Wens je liever geen product? Kies dan voor een verzorgende mini manicure.

Gelpolish

Ben jij het ook zo zat dat een paar dagen na het lakken van de nagels met gewone nagellak alweer de eerste stukjes lak afbrokkelen? Kies dan voor gelpolish, hierdoor geniet je 3 tot 4 weken van mooie gelakte nagels!

Gelpolish wordt in verschillende dunne laagjes aangebracht op de natuurlijke nagels. Er wordt een laagje rubberbase aangebracht, twee of drie laagjes kleur (afhankelijk van de dekking) en als afsluiter een mooie glans of matte top coat. Masha's Beauty Studio beschikt over 150+ gelpolish kleuren.

Heb jij last van broze en snel afbrekende nagels en wil jij tussen je base coat en gelpolish kleur een extra verstevigend laagje? Dat kan! Door een extra verstevigend laagje zullen je natuurlijke nagels minder broos aanvoelen en is het bestand tegen bijna alles.

Hygiëne is erg belangrijk bij Masha's Beauty Studio! Elke klant heeft daarom ook haar eigen vijlen set op naam.

Gelpolish is ook mogelijk voor op de teennagels. Let wel op, ik ben geen pedicure en lak dus geen schimmel- en probleemnagels.

Mini Manicure

Een Mini Manicure is een uitkomst voor dames die geen product op hun nagels willen of mogen, vanwege bijvoorbeeld het werk. Om toch met verzorgende handen rond te lopen, is het mogelijk om bij Masha's Beauty Studio een Mini Manicure te laten uitvoeren.

Bij een Mini Manicure worden de natuurlijke nagels in vorm gevijld, de nagelriemen verzorgd en als afsluiter de natuurlijke nagels gepolijst met een prachtige glans. Deze glans blijft ongeveer tot 2 weken zichtbaar en vervaagd vanzelf.

Hygiëne is erg belangrijk bij Masha's Beauty Studio! Elke klant heeft daarom ook haar eigen vijlen set op naam.

BIAB

Wat is BIAB?
BIAB (Builder In A Bottle) is een flexibele en verstevigende gel uit een flesje, die je kan opbouwen tot een mooie, egale nagel. BIAB is voor de natuurlijke nagel en niet voor een verlenging, wel kan er bijvoorbeeld een klein afgebroken hoekje worden gerepareerd. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in het product zit verwerkt.

Wat doet BIAB voor je nagels?
De behandeling zorgt ervoor dat de natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijft. Ook voedt het de nagel, waardoor je na enige tijd zal merken dat deze steviger worden.

Voor wie is BIAB geschikt?
BIAB is een kunstproduct en mag pas worden geplaatst vanaf 18 jaar.  Het kan zowel bij goede als slechte nagelplaten worden geplaatst, bijvoorbeeld nagelbijters en trauma nagels.

Wat is het verschil tussen BIAB en gelpolish?
1. BIAB wordt direct op de natuurlijke nagel aangebracht, zonder primer, dit zit namelijk al in het product verwerkt. Bij gelpolish wordt dit nog extra als een losse laag aangebracht.
2. Met BIAB kan je een steviger bouwen dan met gelpolish.
3. BIAB is direct al in een kleur, dus er hoeven niet verschillende lagen te worden aangebracht zoals bij gelpolish.
4. BIAB is een zelf pinchend en voedend product en gelpolish niet.

Hygiëne is erg belangrijk bij Masha's Beauty Studio! Elke klant heeft daarom ook haar eigen vijlenset op naam.