Gelpolish

Bent u tevreden met uw natuurlijke nagels, maar bent u het zat dat een paar dagen na het lakken van de nagels alweer de eerste stukjes lak afbrokkelen? Kies dan voor gelpolish (ook wel bekend als gellak), hierdoor geniet u drie tot vijf weken van mooie gelakte nagels!

Voor ik begin met het aanbrengen van de gelpolish, verzorg ik de nagelriemen door middel van een E-Manicure. Hierbij verwijder ik de droge huid rondom de nagelriemen met een elektrische frees, waarbij ik gecertificeerde en beveiligde bitjes gebruik. Dit zorgt voor een mooier resultaat waarbij ik de gelpolish strakker kan lakken.

 

Na de voorbereiding is het tijd om de gelpolish te lakken, deze wordt opgebouwd in 4 / 5 lagen. Om strak te  kunnen lakken  rondom de nagelriemen gebruik ik een dun penseeltje om het eindresultaat perfect te maken!

Aan het einde van de behandeling verzorg ik de nagelriemen met de heerlijke DADI’ Oil en ook de handen worden ingesmeerd met de DADI’ Lotion.

 

 

Natuurlijke nagelversteviging of -reparatie
Heeft u broze en slappe nagels, die snel inscheuren? En heeft u liever geen verlenging maar gewoon versteviging op uw eigen nagels? Kies dan voor een natuurlijke nagelversteviging, zodat u kan genieten van stevigere nagels!

De versteviging wordt gemaakt met een Fiber Gel, dit is een gel waar ook een kunstnagel mee gebouwd kan worden. Dat bewijst al dat het een sterke gel is. 

Om een natuurlijke nagel, die is ingescheurd, te repareren gebruik ik Fiber Glass in combinatie met Master Gel. Deze twee samen zorgen ervoor dat de twee losse delen aan elkaar vast blijven en niet verder gaan inscheuren. Hierdoor kan de ingescheurde nagel netjes uitgroeien.

Kunstnagels

Wanneer u graag langere nagels wilt hebben of wanneer u een nagelbijter bent, zijn kunstnagels een uitkomst! Om de drie tot vijf weken dienen de kunstnagels te worden opgevuld.

 

Ik bouw kunstnagels in mijn nagelsalon met BO2Sgel, wat staat voor Best of 2 Systems. Dit vernieuwde systeem staat ook wel bekend als acrylgel of polygel, het heeft alle voordelen van zowel gel als acryl, waardoor het werkt voor ieder type nagel.  Omdat een kunstnagel erg stevig is, kan de natuurlijke nagel verlengt worden.

Ik verleng kunstnagels met sjablonen. Hiermee kan ik zelf de nagelvorm maken naar wens en is het mogelijk om de nagels te pinchen. Dit betekend dat ik een goede C-curve kan maken, wat extra stevigheid geeft.

Ik zet vier soorten kunstnagels:

 1. Full Colour
  Hierbij lak ik de nagels met een effen kleur.

 2. French Manicure
  Hierbij bouw ik de nagels op met een roze nagelbed en een witte nagelrand.

 3. Babyboom
  Hierbij bouw ik de nagels zo op dat een roze nagelbed en witte nagelrand in elkaar over lopen.

 4. Special Inlay
  Hierbij bouw ik de nagels op met een roze nagelbed en een nagelrand, waarbij de nagelrand glitters bevat. Maar ook verschillende kleuren combinaties zijn mogelijk.

 

Inlay is ook mogelijk op een paar nagels, waarbij de rest van de nagels op een andere manier wordt gelakt. Er zijn veel manieren mogelijk. Ik ben er namelijk helemaal voor in om u met een glimlach de deur uit te laten gaan!

Manicure

Bij een Mini Manicure zijn het vijlen van de natuurlijke nagels en het uitvoeren van een E-Manicure het eerste waar ik mee begin. Bij de E-Manicure verwijder ik de droge huid rondom de nagelriemen met een elektrische frees, waarbij ik gecertificeerde en beveiligde bitjes gebruik. Na de E-Manicure, polijst ik de nagels voor een mooi glanzend resultaat. Tot slot breng ik aan het einde van de manicure behandeling een verzorgende nagelriemolie en handcrème aan met de Dadi' producten die ook in de salon worden verkocht.

Hygiëne vind ik erg belangrijk!

Daarom heeft iedere klant bij mij haar eigen vijlen doosje. Ook wordt na elke behandeling alle gebruikte instrumenten grondig gereinigd in de Ultrasoon met Barbicide en spullen die niet kunnen worden gereinigd worden weggegooid.  

Nail Art

Ik heb verschillende soorten nail art tot mijn beschikking, hiermee kunnen we de nagels net iets extra's geven. Wilt u dit extra bij uw behandeling? Geef het dan graag van te voren aan, zodat ik hier extra tijd voor kan rekenen.

 

 

Nagelbijters

Masha heeft in januari 2020 speciaal een cursus gevolgd voor nagelbijters. Nagelbijten is de meest voorkomende probleemnagel, dat u bij deze nagelsalon in Veenendaal kan laten behandelen.

Een nagelbijter wordt herkent door de (extreem) korte en zachte nagelplaat. Ook heeft een nagelbijter vaak last van wondjes en verdikte zij- en voorwallen. De nagelriemen van een nagelbijter zijn vaak erg dik en zitten vaak vastgeplakt aan de nagel.

Speciaal voor deze nagelbijters bied de salon een nagelbijt arrangement aan. U kunt hier aan mee doen als u van het nagelbijten af wilt komen, en mooie verzorgde nagels wilt overhouden. Hiervoor is wel 100% inzet van u nodig!

NAGELS & MANICURES

 • Facebook
 • Instagram

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12,

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30     19.00 - 21.00

09.00 - 17.30

09.00 - 17.00     18.30 - 21.00

09.00 - 16.00

Gesloten

Gesloten

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon