NATUURLIJKE NAGEL

VERSTEVIGING

Heb je last van broze en snel afbrekende nagels en wil je liever geen kunstnagels? Dan heeft Masha's Beauty Studio de oplossing voor jouw!

Als je je in bovenstaande kan verplaatsen, dan raad ik je natuurlijke nagel versteviging aan. Hierbij worden de natuurlijke nagels verstevigd door een bouw gel in een flesje. Dit is een stevig soort gel, waarbij er een mooie bolling gemaakt kan worden op de natuurlijke nagel. Een bolling zorgt voor stevigheid.

Voordat de versteviging wordt aangebracht, worden de natuurlijke nagels in vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgd door de droge huid en losse velletjes te verwijderen, dit wordt een E-Manicure genoemd. Het verwijderen van de droge huid doe ik met mijn elektrische vijl, waarbij ik gecertificeerde en beveiligde bitjes gebruik. Klik hier voor meer informatie over een E-Manicure.

Het is mogelijk de versteviging af te lakken met een glans of matte top coat. Ook kan de versteviging dienen als de basis voor een gelpolish behandeling. Klik hier voor meer informatie over gelpolish.

Tot slot wordt er aan het einde van de behandeling een verzorgende nagelriemolie en handcrème aangebracht, met de Dadi' producten die ook in de salon worden verkocht. Klik hier voor meer informatie over de Dadi' producten.

Kunstnagels zijn een extra sieraad, geen gereedschap! Daarom hebben de kunstnagels verzorging nodig en dient er netjes mee om te gaan. Klik hier voor meer informatie over de verzorging.

Hygiëne is bij Masha's Beauty Studio erg belangrijk!

Daarom heeft iedere klant in de salon haar eigen vijlen doosje. Ook wordt na elke behandeling alle gebruikte instrumenten grondig gereinigd in de Ultrasoon met Barbicide en spullen die niet kunnen worden gereinigd worden weggegooid.  

VOOR DE BEHANDELING

NA DE BEHANDELING

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.30 - 18.00

08.30 - 18.00

08.30 - 18.00

08.30 - 16.30     18.30 - 22.30

08.30 - 15.00

Gesloten

Gesloten

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon