NATUURLIJKE NAGEL VERSTEVIGING

Heb je last van broze en snel afbrekende nagels en wil je liever geen kunstnagels? Dan heeft Masha’s Beauty Studio de oplossing voor jouw!

Als je je in bovenstaande kan verplaatsen, dan raad ik je natuurlijke nagel versteviging aan. Hierbij worden de natuurlijke nagels verstevigd door een bouw gel in een flesje. Dit is een stevig soort gel, waarbij er een mooie bolling gemaakt kan worden op de natuurlijke nagel. Een bolling zorgt voor stevigheid.

Voordat de versteviging wordt aangebracht, worden de natuurlijke nagels in vorm gevijld en de nagelriemen worden verzorgd door de droge huid en losse velletjes te verwijderen, dit wordt een E-Manicure genoemd. Het verwijderen van de droge huid doe ik met mijn elektrische vijl, waarbij ik gecertificeerde en beveiligde bitjes gebruik. Het is mogelijk de versteviging af te lakken met een glans of matte top coat. Ook kan de versteviging dienen als de basis voor een gelpolish behandeling.

Tot slot wordt er aan het einde van de behandeling een verzorgende nagelriemolie en handcrème aangebracht, met de Dadi’ producten die ook in de salon worden verkocht.

Hygiëne is erg belangrijk bij Masha's Beauty Studio! Elke klant heeft daarom ook haar eigen vijlenset op naam.