MBS 2.jpg

Hoi!

Mijn naam is Masha, geboren en getogen in het mooie Veenendaal waar ook Masha's Beauty Studio gevestigd is! Ik ben 23 jaar jong en roep al als sinds klein meisje dat ik 'masseerder' wil worden.

Ondanks dat ik ben begonnen met een opleiding tot in de detailhandel heeft de beauty branche mij in de tussentijd toch erg aangetrokken. Zo ben ik op 1 maart 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is Masha's Beauty Studio officieel een bedrijf geworden.

  • Instagram
  • Facebook

Mijn verhaal...

Op jonge leeftijd wist ik dat ik in de voetsporen van mijn vader wilde treden en ooit eigen ondernemer wilde worden, maar wat voor bedrijf dit moest worden wist ik toen nog niet. Omdat ik vanaf mijn 16e werken in de winkel fantastisch vond en ik op die leeftijd nog niet echt wist welke richting ik op wilde koos ik voor filiaalmanager in de detailhandel. 

 

Totdat ik in 2017 in aanraking kwam met nagels, wat erg mijn interesse trok. Ik ben naast mijn toenmalige opleiding nog in de weekenden opleidingen gaan volgen tot nagelstyliste. Nadat vriendinnen, buurvrouwen en kennissen wel 'klant' bij mij wilde worden, heb ik in 2018 besloten mijn beginnende onderneming in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en het officieel te maken.

 

Nadat ik me had ingeschreven, ben ik extra opleidingen gaan doen voor wimpers en wenkbrauwen en heb ik in april 2021 mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond om mijn bedrijf verder uit te breiden. Sindsdien ben ik op dit moment nog steeds druk om extra trainingen te volgen rondom gezichtsverzorging en massage.

 

 

Door persoonlijke ervaringen weet ik dat het erg belangrijk is om eens een pauze in te lassen, echt even een momentje voor jezelf in te plannen. Want zorgen voor een ander kan jij alleen wanneer je ook goed voor jezelf zorgt!

‘Huiselijk en knus, een plek waar je je altijd op je gemakt voelt’, is hoe mijn klanten mijn salon omschrijven. Je zal mijn salon verlaten met een fris, fijn en voldaan gevoel, waarbij je meteen uitkijkt naar je volgende afspraak voor je nagels, een verzorgende gezichtsbehandeling of een ontspannen massage.

Mijn doel is om jouw een ontspannen ervaring mee te geven, in huiselijke sfeer. Waardoor jij na je behandeling het gevoel hebt dat je de hele wereld weer aan kan.

Inmiddels ben ik al 4 jaar werkzaam in de beauty branche en ik ben nog nooit zo blij geweest met hoe mijn bedrijf er nu voor staat. Ik ben erg perfectionistisch, wat je ook terug zal zien in mijn resultaten en werkwijze. Zo volg ik meerdere keren per jaar weer nieuwe trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken, maar ook om mijn werk nog verder te perfectioneren. Masha's Beauty Studio blijft groeien en bloeien.

Mijn werk is mijn enorme passie, wat startte als een hobby heb ik uiteindelijk mijn werk van kunnen maken. Een droom waarvan ik nooit had kunnen denken dat dat werkelijk zou kunnen uitkomen!

Als je er klaar voor bent om bij Masha’s Beauty Studio in de salon te komen en eindelijk eens echt een momentje van ontspanning voor jezelf wilt inplannen, boek dan direct een afspraak in en hopelijk zie ik je dan snel!