top of page

Mijn naam is Masha en ik ben de trotse eigenaresse van Masha's Beauty Studio, een schoonheidssalon en nagelstudio in Veenendaal. Samen met mijn man Dennis en onze twee papegaaien Bailey en Izzy woon ik in het mooie Veenendaal, waar ik ook ben geboren en opgegroeid.

In mijn salon, gevestigd in mijn ouderlijk huis in Veenendaal, ben ik in 2018 begonnen als nagelstyliste. Dit heb ik door de jaren heen uitbereid met meerdere behandelingen, waaronder: huidverzorgende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, behandelingen voor wimpers en wenkbrauwen en het geven van verschillende soorten massages.

Halverwege 2023 ben ik extreem overspannen geweest. Ik ben altijd bezig om voor anderen te zorgen, dat ik eigenlijk vergat om ook goed voor mijzelf te zorgen. Dit was een echte eyeopener en dit heeft er ook voor gezorgd dat ik ging nadenken wat ik met mijn bedrijf wil en nu vooral doe waar ik veel (positieve) energie van krijg.

Ik word enorm blij als klanten zich op hun gemak voelen bij mij en in mijn salon. Zo komen er geregeld 'snurkjes' voorbij tijdens een verzorgende gezichtsbehandeling of ontspannen massage. En dat is niks om je voor te schamen, want ik vind het alleen maar mooi dat iemand echt ultiem kan ontspannen in mijn bijzijn. Maar ook een luisterend oor bieden vind ik erg fijn om te kunnen doen, er is namelijk voldoende tijd om tijdens een behandeling een prettig gesprek te voeren.

Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Vanaf jongs af aan wist ik dan ook dat ik ooit mijn eigen onderneming wilde openen. Zo wilde ik als klein meisje altijd 'masseerder' worden. Ik ben dan ook heel trots en dankbaar dat ik deze droom heb kunnen realiseren met een eigen schoonheidssalon / nagelstudio in Veenendaal.

Ik blijf dromen en doelen hebben en ben dan ook zeker niet uitgeleerd. Ik vind het belangrijk om up-to-date te blijven en mij verder te ontwikkelen. Daarom volg ik met regelmaat (product)trainingen om aan de wensen van mijn klanten te blijven voldoen.

Ik verwelkom je graag bij Masha's Beauty Studio in Veenendaal! Zie ik je binnenkort bij mij op de behandelstoel of aan de nageltafel?

IMG_3031-Edit.jpg

Contact met
Masha's Beauty Studio

Bedankt voor je inzending!

bottom of page