top of page

Mijn naam is Masha en ik ben de trotse eigenaresse van Masha's Beauty Studio. Samen met mijn partner en onze twee papegaaien woon ik in het mooie Veenendaal, waar ik ook ben geboren en opgegroeid. 

In mijn salon, gevestigd in mijn ouderlijk huis, ben ik zo'n zes jaar geleden begonnen als nagelstyliste, wat ik door de jaren heen heb uitbereid met gezichtsbehandelingen, behandelingen voor wimpers en wenkbrauwen en het geven van verschillende soorten massages.

Halverwege 2023 heb ik een burn-out gehad en heb ik belangrijke beslissingen moeten nemen. Ik besloot om van heel veel nagel klanten afscheid te nemen en dit nog maar te beperken tot één dag in de week. Zo kon ik de andere dagen meer focussen op de behandelingen waar ik het meeste energie van krijg: gezichtsverzorging en massages.

Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Vanaf jongs af aan wist ik dan ook dat ik ooit mijn eigen onderneming wilde openen. Zo wilde ik als klein meisje altijd 'masseerder' worden. Ik ben dan ook heel trots en dankbaar dat ik deze droom heb kunnen realiseren met een eigen salon.

Ik blijf dromen en ben dan ook nog niet uitgeleerd. Ik vind het belangrijk om up-to-date te blijven en mij verder te ontwikkelen. Daarom volg ik met regelmaat (product)trainingen om aan de wensen van mijn klanten te blijven voldoen.

Ik verwelkom je graag bij Masha's Beauty Studio in Veenendaal! Zie ik je binnenkort bij mij op de behandelstoel?

Masha Geerink.jpg
Image by Jazmin Quaynor

Wil jij weten wat andere klanten zeggen

over Masha's Beauty Studio? Klik dan op de button hieronder.

Ook zijn verschillende reviews te lezen op Google.

Contact met
Masha's Beauty Studio

Bedankt voor je inzending!

bottom of page