WEES WELKOM EN GENIET VAN EEN BEAUTY MOMENT BIJ MASHA'S BEAUTY STUDIO IN VEENENDAAL!

Mijn naam is Masha Geerink, geboren en getogen in het mooie Veenendaal!

Als twintiger (23 jaar) sta ik nog in de bloei van mijn leven. Door persoonlijke ervaringen weet ik dat het erg belangrijk is om eens een pauze in te lassen, echt even een momentje voor jezelf in te plannen. Want zorgen voor en ander kan jij alleen wanneer je ook goed voor jezelf zorgt!

‘Huiselijk en knus, een plek waar je je altijd op je gemakt voelt’, is hoe mijn klanten mijn salon omschrijven. Je zal mijn salon verlaten met een fris, fijn en voldaan gevoel, waarbij je alweer meteen uitkijkt naar je volgende afspraak.

Mijn doel is om jouw een heerlijke ontspannen ervaring mee te geven, in huiselijke sfeer. Waardoor jij na je behandeling het gevoel hebt dat je de hele wereld weer aan kan!

Inmiddels ben ik al 4 jaar werkzaam in de beauty branche en ik ben nog nooit zo blij geweest met mijn klanten en carrière. Ik ben erg perfectionistisch, wat je ook terug zal zien in mijn resultaten en werkwijze. Zo volg ik meerdere keren per jaar weer nieuwe trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken, maar ook om mijn werk nog verder te perfectioneren.

Mijn werk is mijn enorme passie, wat startte als een hobby heb ik uiteindelijk mijn werk van kunnen maken. Een droom waarvan ik nooit had kunnen denken dat dat werkelijk zou kunnen uitkomen!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om op de bank te ploffen en een Netflix serie te kijken, maak ik een heerlijke wandeling met onze hond of pak ik er een goed boek bij. Ook houdt ik ervan om te brainstormen en inspiratie op te doen over nieuwe ontwikkelingen binnen mijn bedrijf, om mijn bedrijf nog meer te laten groeien.

Als je er klaar voor bent om bij Masha’s Beauty Studio in de salon te komen en eindelijk eens echt een momentje van ontspanning voor jezelf wilt inplannen, boek dan direct een afspraak in!