Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12, 3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 15.00

09.00 - 17.30     19.00 - 21.00

09.00 - 17.30

09.00 - 15.00     18.30 - 21.00

09.00 - 17.30

Gesloten

Gesloten

Mijn naam is Masha, 21 jaar en ik run al bijna 2 jaar met veel passie mijn eigen beauty salon aan huis in Veenendaal. 

Ben jij er ook niet he-le-maal klaar mee dat wanneer je net je nagels hebt gelakt, je uren met je handen moet staan wapperen in de hoop dat het droog is. De volgende dag kijk je naar je nagels en pfff... er is alweer een stukje af!

Zo'n drie jaar geleden kwam ik in aanraking met gelpolish, een lakje om je nagels er mooier uit te laten zien, wat daarnaast vééél beter blijft zitten dan gewone nagellak en ook meteen droog is.

Toen zat ik nog op school en volgde ik een opleiding als Manager voor in de detailhandel, een hele andere branche dus. Op jonge leeftijd moet je tegenwoordig al kiezen wat je worden wil, omdat ik dit nog niet wist speelde ik op safe en koos ik voor de winkel kant. Tot dat ik dus in aanraking kwam met gelpolish, wat ik erg leuk vond om bij mijzelf te lakken. 

Na de nagels van dames in mijn omgeving te verzorgen, werd er steeds meer naar gevraagd. Hierdoor groeide mijn liefde voor de beauty branche. Ik ben toen opleidingen gaan volgen om nagelstyliste te worden en ben uiteindelijk mijn interesses gaan verbreden. Zo heb ik ook cursussen gevolgd voor wimperlifting, wenkbrauwstyling en harsen.

Inmiddels is mijn bedrijf enorm aan het groeien en heb ik het afgelopen jaar enorm veel extra opleidingen gevolgd in het nagel vak. Het bouwen van kunstnagels, vijlen met een elektrische frees, maar ook een korte nail art cursus is aan de beurt geweest + nog veel meer. Werken met nagels doe ik dan ook het meeste in de salon, dit doe ik ook het liefst.

In mijn vrije tijd ben ik eigenlijk alsnog bezig met mijn bedrijf, hier heb ik namelijk zoveel passie voor. Ik blijf maar inspiratie op doen om mijn bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Ik ben nog thuiswonend in mijn geboorte huis, waar ik ook mijn salon heb gevestigd in Veenendaal. Daarnaast kan je onze hond Bodhi horen blaffen wanneer je op de bel drukt en ook mijn twee vogels Woody & Dusty stoppen nooit met fluiten. Al bijna vijf jaar heb ik een relatie met mijn lieve vriend, waarmee ik heerlijk tot rust kan komen in mijn vrije weekenden. Gezellig een uitstapje maken of gewoon een dagje lekker relaxen is waar ik optimaal van kan genieten.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon