© Masha's Beauty Studio

Mijn naam is Masha, 21 jaar en ik run al bijna 2 jaar met veel passie mijn eigen beauty salon aan huis in Veenendaal. Daarnaast ben ik sinds november 2019 ook werkzaam als nagelstyliste Bij Wendy in Ede. 

Ben jij er ook niet he-le-maal klaar mee dat wanneer je net je nagels hebt gelakt, je uren met je handen moet staan wapperen in de hoop dat het droog is. De volgende dag kijk je naar je nagels en pfff... er is alweer een stukje af!

Z'on drie jaar geleden kwam ik in aanraking met gelpolish, een lakje om je nagels er mooier uit te laten zien, wat daarnaast vééél beter blijft zitten dan gewone nagellak en ook meteen droog is.

Na de nagels van dames in mijn omgeving te verzorgen, werd er steeds meer naar gevraagd. Hierdoor groeide mijn liefde voor de beauty branche. Ik ben toen opleidingen gaan volgen om nagelstyliste te worden en ben uiteindelijk mijn interesses gaan verbreden. Zo heb ik ook cursussen gevolgd voor wimperlifting, wenkbrauwstyling en harsen.

Inmiddels is mijn bedrijf enorm aan het groeien en heb ik afgelopen jaar enorm veel extra opleidingen gevolgt voor in de nagelstyling. Het bouwen van kunstnagels, vijlen met een elektrische frees, maar ook een korte nail art cursus is aan de beurt geweest + nog veel meer. Werken met nagels doe ik dan ook het liefst, daardoor ben ik een plekje bij Wendy in Ede gaan huren om zo fulltime hiermee aan de gang te gaan.

 

In het maken van prachtige nagels kan ik helemaal geconcentreerd opgaan in het strak lakken met een dun penseeltje langs de nagelriemen, een gesprek met de klant tijdens de behandeling vind ik ook gezellig. Daarnaast is hygiëne en staat kwaliteit hoog op mijn lijstje. 

Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar, neem gerust contact op.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon