© Masha's Beauty Studio

06 - 24 58 39 67

MASHA'S BEAUTY STUDIO IN VEENENDAAL

LOCATIE

van Veldekelaan 12

3906 EK Veenendaal

OPENINGSTIJDEN

Maandag, dinsdag & vrijdag

van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Donderdag

van 18.30 uur tot 21.30 uur.

CONTACT

Telefonisch of Whatsapp

06 - 24 58 39 67

E-Mail

mashasbeautystudio@hotmail.com

Eind 2016, hoe alles begon...

Na vele vriendinnen, buren en kennissen van mooie nagels te verzorgen aan de keukentafel, werd het toch tijd om een plekje voor mijzelf te creëren. Mijn zus was net het huis uit, een mooie kans om haar oude slaapkamer om te bouwen tot een salon aan huis.

Zoals op het filmpje te zien is, lag er nog zwarte vloerbedekking, een drukke print op de muur. Maar ach, ik moest ergens beginnen. En zo is het ook begonnen, wat nu uiteindelijk tot een succes is geworden!

De salon is gevestigd op de van Veldekelaan 12 in Veenendaal-West. De salon is gevestigd bij mij thuis op de eerste verdieping, deze is alleen te bereiken met de trap. Er is gratis parkeergelegenheid in en om de straat.  Op loop afstand vind u een klein winkelcentrum de Ellekoot, mocht u voor of na onze afspraak nog een boodschapje willen doen.

Nadat ik in 2016 steeds meer vraag kreeg, ook van onbekenden die weer via via naar mij waren gekomen, vond ik het tijd om mij verder te verdiepen in het vak. Zo heb ik begin 2017 een cursus gevolgd voor gelpolish, wat uiteindelijk mijn liefde voor de beauty branche heeft doen groeien. In die tijd zat ik nog op school en had ik nog een weekendbaan in de winkel.

Mijn interesse in de nagels bleef, waardoor ik uiteindelijk nog meer cursussen ben gaan volgen. Zo ben ik ook een cursus gaan volgen voor de wenkbrauwen, wimpers liften en harsen. Mijn liefde voor de nagels is het grootste, dit doe ik dan ook het meeste in de salon. Maar ik vind het heerlijk om de dag eens af te wisselen met een andere behandeling tussendoor.

Nadat mijn klantenbestand groeide en groeide heb ik besloten om mij per 1 maart 2018 in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Vanaf die tijd was ik eigen ondernemer, op dat moment was ik 19 jaar. Vol enthousiasme ging ik aan de gang om zo veel mogelijkheid naamsbekendheid te krijgen.

Inmiddels was ik klaar met mijn opleiding en ging ik 32 uur per week werken in de winkel, daarnaast werkte ik mijn vrije doordeweekse dag, alle avonden en de zaterdag in de salon. Dit heb ik een jaar vol gehouden. Inmiddels ben ik vanaf 1 november 2019 fulltime aan de slag gegaan als eigen ondernemer. Een droom die voor mij uitkwam, maar waar ik tot op heden nog geen moment spijt van hem gehad!

 

Hoe het er inmiddels in 2020 uitziet...

Naast dat ik per 1 november 2019 fulltime aan de slag ben gegaan, ben ik ook in Ede gaan vestigen.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon