© Masha's Beauty Studio

06 - 24 58 39 67

WENKBRAUWEN & WIMPERS

Epileren

In mijn salon voer ik ook behandelingen uit voor de wenkbrauwen. Epileren bijvoorbeeld, dit doe ik met de pincet, zodat ik zeker weet dat ik de goede haartjes verwijder. Afhankelijk van uw eigen vorm, kijk ik ook welke vorm het beste bij u past. En als u wil, kan ik na het epileren ook eventueel uw wenkbrauwen verven.

Verven

Voor het verven van de wenkbrauwen gebruik ik verf van het merk Refectocil. Ik heb verschillende kleuren verf, zodat er voor iedereen wat wils is. Naast dat er verschillende kleuren zijn, kan de verf bij de ene donkerder uitvallen dan bij de ander. Afhankelijk van hoe lang de verf op uw wenkbrauw intrekt en welke kleur uw eigen haren zijn, kijken we samen naar de mogelijkheden. Gemiddeld en afhankelijk van hoe u er zelf mee omgaat, kan u 

2 – 3 weken genieten van de kleur.

Liften
Gebruikt u elke ochtend een wimper kruller voor uw wimpers, omdat deze van zichzelf geen krul hebben? Door deze behandeling is de wimper kruller zes tot acht weken overbodig!

De behandeling
Voorafgaand aan het liften plak ik de onder wimpers af, want deze hoeven niet gekruld te worden. Vervolgens plaats ik een siliconen pad boven de rand waar de wimpers beginnen, waar ik uw wimpers met een speciale wimperlijm tegenaan plak. Daarna laat ik twee vloeistoffen op de wimpers intrekken, die ervoor zorgen dat de krul blijft staan wanneer ik de siliconen pad verwijder.

De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden en ook make-up rondom de ogen moet vermeden worden. Na deze 24 uur zijn de wimpers bestemd tegen huilen, zweten, zwemmen enz.

Let op: Wanneer u zwanger of in chemotherapie bent, of veel medicatie slikt kunnen de wimpers sneller uitzakken dan gewoonlijk.

TIP: Voor een extra mooi effect kunt u de wimpers ook meteen laten verven.

Verven

Vind u uw wimpers te licht en wilt u ze graag donkerder? Dan is het mogelijk om uw wimpers te laten verven. De meeste gaan voor de mascara look en kiezen dus voor zwart, maar er zijn ook andere kleuren mogelijk. 

De behandeling
Voor ik begin met verven, plak ik de huid onder de onder wimpers af die ervoor zorgt dat de huid niet geverfd wordt. Vervolgens verf ik eerst de onder wimpers en daarna de boven wimpers met verf van het merk Refectocil. Nadat de verf is ingetrokken, verwijder ik de verf met een watje en ook de tape die geplakt is wordt verwijderd.


Tijdens het liften van de wimpers kunnen de onder wimpers na de behandeling pas worden geverfd. Dit omdat de onder wimpers tijdens het liften zijn vast geplakt, zodat deze niet worden mee gekruld.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon