WENKBRAUWEN

BROW TREATMENT

Wenkbrauwen zijn een heel belangrijk onderdeel in je gezicht, ze bepalen je uitdrukking. De manier waarop wenkbrauwen gevormd en gekleurd zijn kan iemands uitdrukking volledig veranderen. Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen perfect in model gebracht volgens de 'brow mapping' methode, de haartjes buiten de lijnen weg te harsen en ze worden geverfd met gewone wenkbrauw verf.

Het verven van de wenkbrauwen met gewone wenkbrauw verf blijft ongeveer 1 tot 2 dagen op de huid zichtbaar en ongeveer 3 tot 4 weken op de haartjes (afhankelijk van jouw huidtype).

BROW TOUCH UP

Kies voor een 'Touch Up' behandeling, wanneer je binnen 8 weken terug komt na een 'Brow Treatment' behandeling. Omdat de wenkbrauwen nog mooi in model zitten, hoeft er niet meer gemodelleerd te worden volgens de 'brow mapping' methode en kan er direct geharst en geverfd worden.

BROW LIFT

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel 8 weken lang!

Brow Lift is ideaal voor klanten waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige look’. Brow Lift is zelfs voor de meest stugge wenkbrauwharen!

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren voor de gewenste look van de dag.

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen ook geharst, ook is het mogelijk om de behandeling uit te breiden door de wenkbrauwen te laten verven met gewone verf.

Wil je Brow Lift combineren met henna verf, dan is dat mogelijk. Echter dient de henna dan wel een week later te worden gezet en kan dat niet meteen tegelijk met deze behandeling. In het online boekingssyteem dien je hier dus twee losse afspraken voor te boeken.