WENKBRAUWEN

WENKBRAUWEN SHAPEN, VERVEN EN STYLEN

Wenkbrauwen zijn een heel belangrijk onderdeel in je gezicht, ze bepalen je uitdrukking. De manier waarop wenkbrauwen geshaped en gekleurd zijn kan iemands uitdrukking volledig veranderen. Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen perfect in model gebracht door deze helemaal uit te tekenen met strakke lijnen, de overige haartjes weg te harsen en ze worden geverfd met gewone wenkbrauw verf. Daarna worden ze ook nog eens netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up, zodat jij helemaal ‘on fleek’ de deur uit loopt!

Het verven van de wenkbrauwen met gewone wenkbrauw verf blijft ongeveer 1 tot 2 dagen op de huid zichtbaar en ongeveer 4 tot 5 weken op de haartjes (afhankelijk van jouw huidtype).

WENKBRAUWEN MET HENNA

Wenkbrauwen verven met henna is een effectiever en natuurlijke alternatief voor traditioneel wenkbrauwkleuring. Een henna van hoge kwaliteit, is meestal gemaakt met natuurlijke ingrediënten, waardoor het een veilig product is om te gebruiken. Een groot voordeel van het verven met henna is dat de wenkbrauwharen én de omliggende huid gekleurd worden, waardoor het een ideale kleurmethode is voor klanten die vollere, perfect gevormde wenkbrauwen willen hebben.

Het verven van de wenkbrauwen met henna verf blijft ongeveer 5 tot 10 dagen op de huid zichtbaar en ongeveer 6 tot 8 weken op de haartjes (afhankelijk van jouw huidtype).

LET OP! Je kan je wenkbrauwen niet laten verven met henna, wanneer je :

- Een PPD-allergie hebt,

- Een allergie hebt voor noten,

- Eerder een reactie hebt gehad op (wenkbrauw) henna,

- Huidirritatie op of nabij het behandelde gebied (zonnebrand, chemische peelings, gebruik van medicatie, eczeem, psoriasis, rosacea, acne...),

- De aandoening hebt met de glucose 6-fosfaatdehydrogenase (G6PD) aandoening,

- Zwanger bent,

- Irritatie / reactie hebt na een patch test.

BROW LIFT

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel 8 weken lang!

Brow Lift is ideaal voor klanten waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige look’. Brow Lift is zelfs voor de meest stugge wenkbrauwharen!

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren voor de gewenste look van de dag.

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen ook geharst, ook is het mogelijk voor bij betaling om de wenkbrauwen te laten verven met gewone verf. Wil je Brow Lift combineren met henna verf, dan is dat mogelijk. Echter dient de henna dan wel een week later te worden gezet en kan dat niet meteen tegelijk met deze behandeling.

Wenkbrauwen epileren en/of verven

Heb jij al een mooie vorm in je wenkbrauwen van jezelf en hoeven je wenkbrauwen niet persee te worden geshaped, zoals in bovenstaande behandeling wordt beschreven?

Dan kan je voor deze behandeling kiezen. Hierbij worden alleen de 'verdwaalde haartjes' weg geëpileerd en worden de wenkbrauwen eventueel naar wens geverfd.