Wenkbrauwen harsen / Epileren

In mijn salon in Veenendaal voer ik ook behandelingen uit voor de wenkbrauwen. Afhankelijk van uw eigen vorm, kijk ik ook welke vorm het beste bij u past. En als u wil, kan ik na het harsen / epileren ook uw wenkbrauwen verven.

Wenkbrauwen verven

Voor het verven van de wenkbrauwen gebruik ik verf van het merk Refectocil. Ik heb verschillende kleuren verf, zodat er voor iedereen wat wils is. Naast dat er verschillende kleuren zijn, kan de verf bij de ene donkerder uitvallen dan bij de ander. Afhankelijk van hoe lang de verf op uw wenkbrauwen intrekt en welke kleur uw eigen haren zijn, kijken we samen naar de mogelijkheden. Gemiddeld kan u 2 – 3 weken genieten van de kleur.

Wimpers liften
Gebruikt u een wimper kruller, omdat u van nature geen gekrulde maar rechte wimpers heeft? Merkt u dan ook dat er eigenlijk na het einde van de dag niets meer van is te zien?

Door het liften van de wimpers bij mijn wimpersalon in Veenendaal is een wimper kruller overbodig en geniet u 6 - 9 weken de gehele dag van gekrulde wimpers!

De wimpers worden gelift door middel van siliconen pads. Door de wimpers met een speciale wimper lijm tegen deze pads te lijmen, staan deze in de vorm van hoe de wimpers uiteindelijk worden. Hierop laat ik twee vloeistoffen intrekken, die ervoor zorgen dat de wimpers gekruld blijven staan zodra ik de siliconen pads verwijder.

De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden en ook make-up rondom de ogen moet vermeden worden. Na deze 24 uur zijn de wimpers bestemd tegen huilen, zweten, zwemmen enz.

Let op: Wanneer u zwanger of in chemotherapie bent, of veel medicatie slikt kunnen de wimpers sneller uitzakken dan gewoonlijk.

TIP: Voor een extra mooi effect kunt u de wimpers ook meteen laten verven.

Wimpers verven

Vind u uw wimpers te licht en wilt u ze graag donkerder? Dan is het mogelijk om uw wimpers te laten verven in mijn wimpersalon in Veenendaal. De meeste gaan voor de mascara look en kiezen dus voor zwart, maar er zijn ook andere kleuren mogelijk. 

WENKBRAUWEN & WIMPERS

  • Facebook
  • Instagram

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12,

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30     19.00 - 21.00

09.00 - 17.30

09.00 - 17.00     18.30 - 21.00

09.00 - 16.00

Gesloten

Gesloten

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon