top of page

wimpers & wenkbrauwen

LASH LIFT

Gebruik je een wimper kruller, omdat je van nature geen gekrulde maar rechte wimpers hebt? Merk je dan ook dat de krul eigenlijk aan het einde van de dag niet meer te zien is?

Door het liften van de wimpers bij Masha's Beauty Studio is een wimper kruller overbodig en geniet je minimaal 6 weken de gehele dag van gekrulde wimpers!

De wimpers worden gelift door middel van siliconen pads. Door de wimpers met een speciale wimper lijm tegen deze pads te lijmen, staan deze in de vorm van hoe de wimpers uiteindelijk worden. Door hierop 2 verschillende soorten vloeistoffen te laten intrekken, blijven de wimpers uiteindelijk staan.

De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden en ook make-up rondom de ogen moet vermeden worden. Na deze 24 uur zijn de wimpers bestemd tegen huilen, zweten, zwemmen enz. Ideaal voor vakantie!

Let op: Wanneer je zwanger of in chemotherapie bent, of veel medicatie slikt kunnen de wimpers sneller uitzakken dan gewoonlijk.

Voor een extra mooi effect worden je boven wimpers ook direct geverfd. Het is ook mogelijk voor bij betaling om de onder wimpers te laten verven.

Voor optimaal plezier van jouw gelifte wimpers gelden de eerste 24 uur na de behandeling enkele nazorgtips:

- Vermijd contact met water.

- Gebruik geen oogcrème.

- Gebruik geen mascara.

- Niet zwemmen.

- Sauna en stoombad vermijden.

- Niet wrijven in je ogen.

Na 24 uur kan je alles weer doen zoals gewoonlijk.

wimpers verven

Vind je jouw wimpers te licht en wil je ze graag donkerder? Dan is het mogelijk om je wimpers te laten verven. Voor het verven van de wimpers gebruikt Masha's Beauty Studio verf van het merk Refectocil. De meeste dames gaan voor de mascara look en kiezen dus voor zwart, maar er zijn ook andere kleuren mogelijk.

wimper-lifting.jpg
thumbnail_Image (6).jpg

brow LIFT

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel 6 weken lang!

Brow Lift is ideaal voor klanten waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige look’. Brow Lift is zelfs voor de meest stugge wenkbrauwharen!

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren voor de gewenste look van de dag.

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen ook geharst, ook is het mogelijk om de behandeling uit te breiden door de wenkbrauwen te laten verven met gewone verf.

Voor optimaal plezier van jouw gelifte wenkbrauwen gelden de eerste 24 uur na de behandeling enkele nazorgtips:

- Vermijd contact met water.

- Gebruik geen make-up rondom de wenkbrauwen.

- Niet zwemmen.

- Sauna en stoombad vermijden.

- Niet wrijven in de wenkbrauwen.

Na 24 uur kan je alles weer doen zoals gewoonlijk.

brow lift.jpg

wenkbrauwen harsen + verven

Wenkbrauwen zijn een heel belangrijk onderdeel in je gezicht, ze bepalen je uitdrukking. De manier waarop wenkbrauwen gevormd en gekleurd zijn kan iemands uitdrukking volledig veranderen. Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen perfect in model gebracht volgens de 'brow mapping' methode, de haartjes buiten de lijnen weg te harsen en ze worden geverfd met gewone wenkbrauw verf.

Het verven van de wenkbrauwen met gewone wenkbrauw verf blijft ongeveer 1 tot 2 dagen op de huid zichtbaar en ongeveer 3 tot 4 weken op de haartjes (afhankelijk van jouw huidtype).

Het is uiteraard ook mogelijk om alleen te kiezen voor harsen / epileren of alleen het verven van de wenkbrauwen.

verven.jpg
bottom of page