WIMPERS

LASH LIFT

Gebruik je een wimper kruller, omdat je van nature geen gekrulde maar rechte wimpers heeft? Merk je dan ook dat de krul eigenlijk aan het einde van de dag niet meer te zien is?

Door het liften van de wimpers bij Masha's Beauty Studio is een wimper kruller overbodig en geniet je minimaal 6 weken de gehele dag van gekrulde wimpers!

De wimpers worden gelift door middel van siliconen pads. Door de wimpers met een speciale wimper lijm tegen deze pads te lijmen, staan deze in de vorm van hoe de wimpers uiteindelijk worden. Door hierop 2 verschillende soorten vloeistoffen te laten intrekken, blijven de wimpers uiteindelijk staan.

De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden en ook make-up rondom de ogen moet vermeden worden. Na deze 24 uur zijn de wimpers bestemd tegen huilen, zweten, zwemmen enz. Ideaal voor vakantie!

Let op: Wanneer je zwanger of in chemotherapie bent, of veel medicatie slikt kunnen de wimpers sneller uitzakken dan gewoonlijk.

TIP: Voor een extra mooi effect kan je de wimpers ook meteen laten verven.

WIMPERS VERVEN

Vind je jouw wimpers te licht en wil je ze graag donkerder? Dan is het mogelijk om je wimpers te laten verven. Voor het verven van de wimpers gebruikt Masha's Beauty Studio verf van het merk Refectocil. De meeste dames gaan voor de mascara look en kiezen dus voor zwart, maar er zijn ook andere kleuren mogelijk.

LASH LIFT NAZORG

Voor optimaal plezier van jouw gelifte wimpers gelden enkele nazorgtips.

De eerste 24 uur:

- Vermijd contact met water.

- Gebruik geen oogcrème.

- Gebruik geen mascara.

- Niet zwemmen.

- Sauna en stoombad vermijden.

- Niet wrijven in je ogen.

Na 24 uur kan je alles weer doen zoals gewoonlijk.