WIMPERS

Wimpers liften
Gebruikt u een wimper kruller, omdat u van nature geen gekrulde maar rechte wimpers heeft? Merkt u dan ook dat de krul eigenlijk aan het einde van de dag niet meer te zien is?

Door het liften van de wimpers bij Masha's Beauty Studio is een wimper kruller overbodig en geniet u gemiddeld 6 tot 8 weken de gehele dag van gekrulde wimpers!

De wimpers worden gelift door middel van siliconen pads. Door de wimpers met een speciale wimper lijm tegen deze pads te lijmen, staan deze in de vorm van hoe de wimpers uiteindelijk worden. Door hierop 2 verschillende soorten vloeistoffen te laten intrekken, blijven de wimpers uiteindelijk staan.

De eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden en ook make-up rondom de ogen moet vermeden worden. Na deze 24 uur zijn de wimpers bestemd tegen huilen, zweten, zwemmen enz. Ideaal voor vakantie!

Let op: Wanneer u zwanger of in chemotherapie bent, of veel medicatie slikt kunnen de wimpers sneller uitzakken dan gewoonlijk.

TIP: Voor een extra mooi effect kunt u de wimpers ook meteen laten verven.

Klik hier om meer resultaten te bekijken van de behandeling.

Wimpers verven

Vind u uw wimpers te licht en wilt u ze graag donkerder? Dan is het mogelijk om uw wimpers te laten verven. Voor het verven van de wimpers gebruikt Masha's Beauty Studio verf van het merk Refectocil. De meeste dames gaan voor de mascara look en kiezen dus voor zwart, maar er zijn ook andere kleuren mogelijk. 

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.30 - 18.00

08.30 - 18.00

08.30 - 18.00

08.30 - 16.30     18.30 - 22.30

08.30 - 15.00

Gesloten

Gesloten

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon