top of page

huisregels

Masha's Beauty Studio behandeld alleen vrouwen.

Masha's Beauty Studio werkt met een online afspraken systeem. In dit systeem wordt je naam, e-mail, adres en telefoonnummer genoteerd. De afspraak is pas officieel wanneer je een bevestiging via de e-mail hebt ontvangen. Dankzij dit automatische systeem ontvang je ook nog 24 uur van te voren een extra herinnering. Dit om het eventueel vergeten van de afspraak te voorkomen.

De gegevens die worden verzameld van de klant worden niet aan derden verstrekt. Wanneer een klant langer dan 6 maanden geen afspraak heeft gemaakt bij Masha's Beauty Studio worden de gegevens uit het systeem verwijderd.

Je dient jouw afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen of te wijzigen, zodat jouw plekje weer kan worden opgevuld. Bij het niet tijdig afmelden of niet komen opdagen bij je afspraak brengt Masha's Beauty Studio het gehele bedrag (100%) van de behandeling in rekening.

Betalingen dienen direct na de behandeling te worden voldaan, dit kan contant maar er kan ook een betaalverzoek verstuurd worden.

 

Bij nagels wordt er een gratis reparatie service geboden (mits door eigen toedoen) in de eerste twee weken vanaf het moment dat de nagels zijn voorzien van een nieuwe kleur. Mocht er na deze twee week een reparatie nodig zijn, dan worden er hiervoor kosten in rekening gebracht.

Kom je tijdens je afspraak met nog nagels op van een andere salon? Wanneer deze niet met dezelfde producten als Masha's Beauty Studio heeft gewerkt worden er €10,- extra kosten in rekening gebracht om deze set te verwijderen.

Indien je informatie achterhoudt over eventuele ziektes of blessures, dan is het niet mogelijk om Masha's Beauty Studio verantwoordelijk te  stellen voor de resultaten of gevolgen van je behandeling.

Voor jouw eigen gemak: laat sieraden en waardevolle spullen thuis. De salon is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

Masha's Beauty Studio vindt hygiëne belangrijk. Er wordt gezorgd voor een prettige werkruimte en schone handdoeken. Het is prettig als jij ook aan de hygiëne denkt.

Voor een ontspannen behandeling gelieve je mobiele telefoon voor de behandeling uit te schakelen.

In geen enkele gevallen wordt er geld retour gegeven. Ook cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Huisdieren zijn niet toegestaan in de salon, i.v.m. hygiëne. In verband met een kleine ruimte zou het ook fijn zijn dat je om deze reden oppas voor jouw kind(eren) regelt.

Er kan niet tussen de behandeling door gerookt worden.

Wanneer je een afspraak maakt bij Masha's Beauty Studio, dien je akkoord te gaan met bovenstaande huisregels.

bottom of page