HUISREGELS

- Voor kunstnagels is de minimale leeftijd 18 jaar.

 

- Een gelpolish mag gezet worden vanaf 16 jaar. Ook wimperlifting, mag pas vanaf deze leeftijd worden uitgevoerd.

- U dient uw afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen of te wijzigen, zodat ik iemand anders nog kan inplannen op uw plek.
 

Masha's Beauty Studio werkt met een online afspraken systeem. In dit systeem wordt uw naam, e-mail adres en telefoonnummer genoteerd. De afspraak is pas officieel wanneer u een bevestiging via de e-mail heeft ontvangen. Door dit systeem ontvangt u ook nog 24 uur van te voren een extra herinnering. Dit om het eventueel vergeten van de afspraak te voorkomen.

 

- Bij het niet afmelden binnen 24 uur dient Masha's Beauty Studio het gehele bedrag (100%) van de behandeling in rekening te brengen.

Bij het komen van 15 minuten (of meer) te laat, kan onze afspraak niet doorgaan, in verband met een strakke planning. Ook dan wordt het gehele bedrag (100%) van de behandeling in rekening gebracht. 

- U heeft één week garantie op uw nagels. Deze garantie vervalt wanneer er schade door eigen toedoen is gemaakt en dan betaald u de reparatie prijs.

- Daarnaast is het mogelijk dat het product op de nagels sneller los laat of d, wanneer u zwanger bent of medicijnen slikt. Ook hiervoor kan ik helaas geen garantie garanderen en is het dus op eigen risico.

- Wanneer er drie of meer nagels zijn afgebroken bij uw opvul behandeling, dan wordt er een nieuwe set gerekend.

- Heeft u bij een andere salon kunstnagels laten plaatsen en u wilt deze bij mij laten opvullen? Dan wordt er voor de eerste keer een nieuwe set berekend.

- Ik behandel geen solar nagels die in een andere salon zijn gezet. Ook is het niet mogelijk om acryl nagels bij mij te laten verwijderen, in verband met dat ik enkel werk met gel producten.

- Afspraken zijn te maken via de website, mail, Whatsapp of Facebook en Instagram.

-  Wanneer u een afspraak hebt gemaakt, ontvangt u een extra bevestiging via de mail. Dit gaat automatisch via het systeem waarmee ik werk. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan graag contact met mij op.

- Betalingen dienen meteen te worden voldaan, dit kan contant maar er kan ook een betaalverzoek verstuurd worden.

- In geen enkele gevallen wordt er geld retour gegeven. Ook cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

- Huisdieren zijn niet toegestaan in de salon, i.v.m. hygiëne en de kleine ruimte. Ook zou het fijn zijn dat u om deze redenen oppas voor uw kind regelt.

- Er kan niet tussen de behandeling door gerookt worden.

WANNEER U EEN AFSPRAAK MAAKT BIJ MASHA'S BEAUTY STUDIO

GAAT U AUTOMATISCH AKKOORD MET BOVENSTAANDE HUISREGELS!

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12,

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

  • Facebook
  • Instagram

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00 - 17.30

09.00 - 17.30     19.00 - 21.00

09.00 - 17.30

09.00 - 17.00     18.30 - 21.00

09.00 - 16.00

Gesloten

Gesloten

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon