HUISREGELS

- Voor kunstnagels is de minimale leeftijd 18 jaar. Een gelpolish behandeling mag uitgevoerd worden vanaf 16 jaar. Ook wimperlifting, mag pas vanaf 16 jaar worden uitgevoerd.
 

Masha's Beauty Studio werkt met een online afspraken systeem. In dit systeem wordt je naam, e-mail adres en telefoonnummer genoteerd. De afspraak is pas officieel wanneer je een bevestiging via de e-mail heeft ontvangen. Door dit systeem ontvang je ook nog 24 uur van te voren een extra herinnering. Dit om het eventueel vergeten van de afspraak te voorkomen.

- Je dient jouw afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen of te wijzigen, zodat ik iemand anders nog kan inplannen op jouw plek. Bij het niet tijdig afmelden dient Masha's Beauty Studio het gehele bedrag (100%) van de behandeling in rekening te brengen.

Bij het komen van 15 minuten (of meer) te laat, kan onze afspraak niet doorgaan, in verband met een strakke planning. Ook dan wordt het gehele bedrag (100%) van de behandeling in rekening gebracht. 

- Je hebt één week garantie op jouw set nagels. Deze garantie vervalt wanneer er schade door eigen toedoen is gemaakt en dan betaald je de reparatie prijs. Daarnaast is het mogelijk dat het product op de nagels sneller los laat, wanneer je zwanger bent of bepaalde medicijnen slikt. Ook hiervoor kan ik helaas geen garantie garanderen en is het dus op eigen risico.

- Wanneer er drie of meer kunstnagels zijn afgebroken bij jouw opvul behandeling, dan wordt er een nieuwe set gerekend.

- Heb je bij een andere salon nagels laten plaatsen en wil je nu bij mij in de salon langskomen? Dan raad ik je aan om deze bij de toenmalige nagelstyliste te verwijderen. Ik verwijder geen product van andere salons!

- Betalingen dienen meteen te worden voldaan, dit kan contant maar er kan ook een betaalverzoek verstuurd worden.

- Indien je informatie achterhoudt over eventuele ziektes of blessures, dan kun je  Masha's Beauty Studio niet verantwoordelijk houden voor de resultaten of gevolgen van je behandeling.

- Voor jouw eigen gemak: laat sieraden en waardevolle spullen thuis. De salon is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

- Masha's Beauty Studio vindt hygiëne belangrijk. Er wordt gezorgd voor een prettige werkruimte en schone handdoeken. Het is prettig als jij ook aan de hygiëne denkt.

Voor een ontspannen behandeling gelieve je mobiele telefoon voor de behandeling uit te schakelen.

- In geen enkele gevallen wordt er geld retour gegeven. Ook cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

- Huisdieren zijn niet toegestaan in de salon, i.v.m. hygiëne en de kleine ruimte. Ook zou het fijn zijn dat je om deze redenen oppas voor jouw kind regelt.

- Er kan niet tussen de behandeling door gerookt worden.

WANNEER JE EEN AFSPRAAK MAAKT BIJ MASHA'S BEAUTY STUDIO

GA JE AUTOMATISCH AKKOORD MET BOVENSTAANDE HUISREGELS!

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.30 - 18.00

08.30 - 18.00

08.30 - 18.00

08.30 - 16.30     18.30 - 22.30

08.30 - 15.00

Gesloten

Gesloten

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon