HUISREGELS

- Voor kunstnagels is de minimale leeftijd 18 jaar. Een gelpolish behandeling mag uitgevoerd worden vanaf 16 jaar. Ook wimperlifting, mag pas vanaf 16 jaar worden uitgevoerd.
 

Masha's Beauty Studio werkt met een online afspraken systeem. In dit systeem wordt uw naam, e-mail adres en telefoonnummer genoteerd. De afspraak is pas officieel wanneer u een bevestiging via de e-mail heeft ontvangen. Door dit systeem ontvangt u ook nog 24 uur van te voren een extra herinnering. Dit om het eventueel vergeten van de afspraak te voorkomen.

- U dient uw afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen of te wijzigen, zodat ik iemand anders nog kan inplannen op uw plek. Bij het niet tijdig afmelden dient Masha's Beauty Studio het gehele bedrag (100%) van de behandeling in rekening te brengen.

Bij het komen van 15 minuten (of meer) te laat, kan onze afspraak niet doorgaan, in verband met een strakke planning. Ook dan wordt het gehele bedrag (100%) van de behandeling in rekening gebracht. 

- U heeft één week garantie op uw set nagels. Deze garantie vervalt wanneer er schade door eigen toedoen is gemaakt en dan betaald u de reparatie prijs. Daarnaast is het mogelijk dat het product op de nagels sneller los laat, wanneer u zwanger bent of bepaalde medicijnen slikt. Ook hiervoor kan ik helaas geen garantie garanderen en is het dus op eigen risico.

- Wanneer er drie of meer nagels zijn afgebroken bij uw opvul behandeling, dan wordt er een nieuwe set gerekend.

- Heeft u bij een andere salon nagels laten plaatsen en wilt u nu bij mij in de salon langskomen? Dan raad ik u aan om deze bij de toenmalige nagelstyliste te verwijderen. Ik verwijder geen product van andere salons!

- Betalingen dienen meteen te worden voldaan, dit kan contant maar er kan ook een betaalverzoek verstuurd worden.

- Indien u informatie achterhoudt over eventuele ziektes of blessures, dan kunt u Masha's Beauty Studio niet verantwoordelijk houden voor de resultaten of gevolgen van uw behandeling.

- Voor uw eigen gemak: laat sieraden en waardevolle spullen thuis. De salon is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

- Masha's Beauty Studio vindt hygiëne belangrijk. Er wordt gezorgd voor een prettige werkruimte en schone handdoeken. Het is prettig als u ook aan de hygiëne denkt.

Voor een ontspannen behandeling gelieve uw mobiele telefoon voor de behandeling uit te schakelen.

- In geen enkele gevallen wordt er geld retour gegeven. Ook cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten.

- Huisdieren zijn niet toegestaan in de salon, i.v.m. hygiëne en de kleine ruimte. Ook zou het fijn zijn dat u om deze redenen oppas voor uw kind regelt.

- Er kan niet tussen de behandeling door gerookt worden.

WANNEER U EEN AFSPRAAK MAAKT BIJ MASHA'S BEAUTY STUDIO

GAAT U AUTOMATISCH AKKOORD MET BOVENSTAANDE HUISREGELS!

Contact

Masha's Beauty Studio

van Veldekelaan 12

3906 EK Veenendaal

06 - 24 58 39 67

mashasbeautystudio@hotmail.com

Openingstijden

Maandag
Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.30 - 18.00

08.30 - 18.00

08.30 - 18.00

08.30 - 16.30     18.30 - 22.30

08.30 - 15.00

Gesloten

Gesloten

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon